Ghosting hikaye oyunlarında sorun yaratır mı?

Kutudan DP kablosu mu? Çıkıyor HDMI kablosu mu?

DP çıkmadı HDMI çıktı önceden alan iade etmiş galiba HDMI ile bağladım 200Hz verdi.

Özellikle Online tabanlı oyunlarda ( CS:GO VS) sıkıntı çıkaracağı kanısındayım. Ve sinir bozucu bir problem.
Belli düzeyin üstünde ise Fark yaratır. İade etme şansınız varsa ediniz.
cs felan oynamıyorum sadece story

DP çıkmadı HDMI çıktı önceden alan iade etmiş galiba HDMI ile bağladım 200Hz verdi.

CS falan oynamıyorum sadece story.

Aslında 200 Hz alacağınıza o fiyata DP kablosu veren bir sürü VA panel var. Oyunlarda 200 FPS alabiliyor musun acaba?

200 değilde ultra ayarlarda 100-150 alıyorum

200 değil de Ultra ayarlarda 100-150 alıyorum.

165 Hz veya 144 Hz tercih etseydin keşke o zaman ne gerek var OverDrive ayarı bile olmayan Casper VA monitör almaya gözlere yazık. Neyse olan olmuş kendi sorunun yanıtını kendin vereceksin oyna hikayeli oyunları rahatsız oluyor musun? Gör.

@Yasuof2f Dostum benim aldığımdan da DP çıkmadı ve kitapçığına baktığımda kutu içeriğinde DP yoktu zaten. Bizim aldıklarımız yeni üretim sanırım DP ve HDMI ile 200Hz veriyor, çoğu yorumda HDMI 144 diyorlardı. Bir de benimkinde jelatin yoktu, sende var mıydı?

Abi vallahi olabilir bende de yoktu jelatin bende iade yapmışlar sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…