thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.318 Çözümler 11 10 Ağustos 2021 #1 Yeni aldığım monitörde biraz ghosting var sizce iade etmeli miyim? Çok rahatsız olacağımı sanmıyorum ama ileride oladabilirim belli olmaz. Şimdi iade etsem uğraştırırlar diye korkuyorum, bir de birkaç gün bilgisayarımı kullanamayacağım gönderirsem. Siz olsanız ne yapardınız? (N11'den aldım bu arada) Philips 242E1GAJ-01 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Premium Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
Yeni aldığım monitörde biraz ghosting var sizce iade etmeli miyim? Çok rahatsız olacağımı sanmıyorum ama ileride oladabilirim belli olmaz. Şimdi iade etsem uğraştırırlar diye korkuyorum, bir de birkaç gün bilgisayarımı kullanamayacağım gönderirsem. Siz olsanız ne yapardınız? (N11'den aldım bu arada) Philips 242E1GAJ-01 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Premium Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
D demirmen Attopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 66 10 Ağustos 2021 #2 thelavuk dedi: Yeni aldığım monitörde biraz ghosting var sizce iade etmeli miyim? Çok rahatsız olacağımı sanmıyorum ama ileride oladabilirim belli olmaz. Şimdi iade etsem uğraştırırlar diye korkuyorum, bir de birkaç gün bilgisayarımı kullanamayacağım gönderirsem. Siz olsanız ne yapardınız? (N11'den aldım bu arada) Philips 242E1GAJ-01 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Premium Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Ben direkt iade ettim uğraşmadım sizinde iade etmeniz güzel olur şuan yeni LG monitör aldım bekliyorum gelmesini. Ghosting sorunu böyleydi bende Watch AOC C24G2U/bk Ghosting Sorunlu | Streamable Watch "AOC C24G2U/bk Ghosting Sorunlu" on Streamable. streamable.com
thelavuk dedi: Yeni aldığım monitörde biraz ghosting var sizce iade etmeli miyim? Çok rahatsız olacağımı sanmıyorum ama ileride oladabilirim belli olmaz. Şimdi iade etsem uğraştırırlar diye korkuyorum, bir de birkaç gün bilgisayarımı kullanamayacağım gönderirsem. Siz olsanız ne yapardınız? (N11'den aldım bu arada) Philips 242E1GAJ-01 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Premium Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Ben direkt iade ettim uğraşmadım sizinde iade etmeniz güzel olur şuan yeni LG monitör aldım bekliyorum gelmesini. Ghosting sorunu böyleydi bende Watch AOC C24G2U/bk Ghosting Sorunlu | Streamable Watch "AOC C24G2U/bk Ghosting Sorunlu" on Streamable. streamable.com
Jack Tramiel Megapat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #3 İade imkanı varken üşenmez gönderirdim ben olsam, ilerde pişman olabilirsiniz.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 10 Ağustos 2021 #4 thelavuk dedi: Yeni aldığım monitörde biraz ghosting var sizce iade etmeli miyim? Çok rahatsız olacağımı sanmıyorum ama ileride oladabilirim belli olmaz. Şimdi iade etsem uğraştırırlar diye korkuyorum, bir de birkaç gün bilgisayarımı kullanamayacağım gönderirsem. Siz olsanız ne yapardınız? (N11'den aldım bu arada) Philips 242E1GAJ-01 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Premium Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... VA panellerde olan bir sıkıntı. Eğer oyunlarda çok fark etmiyorsanız iadeye gerek yok. Ama ciddi rahatsız ediyorsa iade edin gitsin.
thelavuk dedi: Yeni aldığım monitörde biraz ghosting var sizce iade etmeli miyim? Çok rahatsız olacağımı sanmıyorum ama ileride oladabilirim belli olmaz. Şimdi iade etsem uğraştırırlar diye korkuyorum, bir de birkaç gün bilgisayarımı kullanamayacağım gönderirsem. Siz olsanız ne yapardınız? (N11'den aldım bu arada) Philips 242E1GAJ-01 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Premium Full HD LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... VA panellerde olan bir sıkıntı. Eğer oyunlarda çok fark etmiyorsanız iadeye gerek yok. Ama ciddi rahatsız ediyorsa iade edin gitsin.
D demirmen Attopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 66 10 Ağustos 2021 #5 311989 dedi: VA panellerde olan bir sıkıntı. Eğer oyunlarda çok fark etmiyorsanız iadeye gerek yok. Ama ciddi rahatsız ediyorsa iade edin gitsin. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen deli olmuştum o gün inanamazsınız .
311989 dedi: VA panellerde olan bir sıkıntı. Eğer oyunlarda çok fark etmiyorsanız iadeye gerek yok. Ama ciddi rahatsız ediyorsa iade edin gitsin. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen deli olmuştum o gün inanamazsınız .
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.318 Çözümler 11 11 Ağustos 2021 #6 Valorant oynadım arkadaşımla pek fark edemedim iade etmem sanırım. yarın biraz daha denerim gene rahatsız olmazsam kalsın uğraşmayayım.
Valorant oynadım arkadaşımla pek fark edemedim iade etmem sanırım. yarın biraz daha denerim gene rahatsız olmazsam kalsın uğraşmayayım.