boşversene34 Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 2 gün önce ASUS TUF Gaming VG24VQ monitör aldım. Ölü piksel yok ama çok fazla ghosting var. Sizce iade etmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2023
2 gün önce ASUS TUF Gaming VG24VQ monitör aldım. Ölü piksel yok ama çok fazla ghosting var. Sizce iade etmeli miyim?
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.019 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #2 boşversene34 dedi: 2 gün önce ASUS TUF Gaming VG24VQ monitör aldım. Ölü piksel yok ama çok fazla ghosting var. Sizce iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Et baska bir sey al. Bende de vardi ghostingli monitor ama sattim kurtuldum. Ozellikle karanlik sahneler igrenc oluyor gorunmuyor hic bir sey.
boşversene34 dedi: 2 gün önce ASUS TUF Gaming VG24VQ monitör aldım. Ölü piksel yok ama çok fazla ghosting var. Sizce iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Et baska bir sey al. Bende de vardi ghostingli monitor ama sattim kurtuldum. Ozellikle karanlik sahneler igrenc oluyor gorunmuyor hic bir sey.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 11 26 Aralık 2023 #3 Ghostingli monitör kullanıyorum, iade etmediğim için o kadar pişmanım ki, lütfen iade et.