Yusuf Z Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #1 Şu anki monitörüm UFO testinde bu şekilde. Fps oyunları oynuyorum bu arada. Dosya Ekleri IMG_20240225_230731.jpg 180 KB · Görüntüleme: 222
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #2 Yusuf Z dedi: Şu anki monitörüm UFO testinde bu şekilde. Fps oyunları oynuyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım ama var gibi yeniyse iade yada değişim talep et canını sıktıysa.
Yusuf Z dedi: Şu anki monitörüm UFO testinde bu şekilde. Fps oyunları oynuyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım ama var gibi yeniyse iade yada değişim talep et canını sıktıysa.
Yusuf Z Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 Mr.Anyone dedi: Tam anlamadım ama var gibi yeniyse iade yada değişim talep et canını sıktıysa. Genişletmek için tıkla... Yok yeni monitör alacağım ama büyük bir fark oluşmayacaksa vazgeçeceğim.
Mr.Anyone dedi: Tam anlamadım ama var gibi yeniyse iade yada değişim talep et canını sıktıysa. Genişletmek için tıkla... Yok yeni monitör alacağım ama büyük bir fark oluşmayacaksa vazgeçeceğim.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.399 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 26 Şubat 2024 #4 Yusuf Z dedi: Şu anki monitörüm UFO testinde bu şekilde. FPS oyunları oynuyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Değişim de talep etsen aynı modelde bu sorunu çok yaşarsın iade edebiliyorsan iade et bu şekilde oynanmaz kör eder adamı.
Yusuf Z dedi: Şu anki monitörüm UFO testinde bu şekilde. FPS oyunları oynuyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Değişim de talep etsen aynı modelde bu sorunu çok yaşarsın iade edebiliyorsan iade et bu şekilde oynanmaz kör eder adamı.
Yusuf Z Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #5 Physchopath dedi: Değişim de talep etsen aynı modelde bu sorunu çok yaşarsın iade edebiliyorsan iade et bu şekilde oynanmaz kör eder adamı. Genişletmek için tıkla... 2 yıldan beri kullanıyorum maalesef.
Physchopath dedi: Değişim de talep etsen aynı modelde bu sorunu çok yaşarsın iade edebiliyorsan iade et bu şekilde oynanmaz kör eder adamı. Genişletmek için tıkla... 2 yıldan beri kullanıyorum maalesef.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #6 Yusuf Z dedi: 2 yıldan beri kullanıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Para sorun değilse ve rahatsız ediyorsa yeni bir monitör zamanı gelmiş demektir.
Yusuf Z dedi: 2 yıldan beri kullanıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Para sorun değilse ve rahatsız ediyorsa yeni bir monitör zamanı gelmiş demektir.