Nightexe Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi ghosting ve ölü piksel sorunları olmayan 24 inç ve mümkün mertebe yüksek Hz'li oyuncu monitörü arıyorum. Bütçemin maksimum 200-300 TL dışına çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Başlıkta da belirttiğim gibi ghosting ve ölü piksel sorunları olmayan 24 inç ve mümkün mertebe yüksek Hz'li oyuncu monitörü arıyorum. Bütçemin maksimum 200-300 TL dışına çıkabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.973 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Kasım 2023 #2 O dediğin şeyler şans işi kesin olarak olmayan bir model olamaz.
Nightexe Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 Livo dedi: O dediğin şeyler şans işi kesin olarak olmayan bir model olamaz. Genişletmek için tıkla... Evet ama en azından genel olarak bu tür sorunlarla karşılaşılmayan modellerin tavsiye edilmesini arz ederim.
Livo dedi: O dediğin şeyler şans işi kesin olarak olmayan bir model olamaz. Genişletmek için tıkla... Evet ama en azından genel olarak bu tür sorunlarla karşılaşılmayan modellerin tavsiye edilmesini arz ederim.
K kadirbulut10 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 1 Ocak 2024 #4 Nightexe dedi: Evet ama en azından genel olarak bu tür sorunlarla karşılaşılmayan modellerin tavsiye edilmesini arz ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum aldınmı monitörü
Nightexe dedi: Evet ama en azından genel olarak bu tür sorunlarla karşılaşılmayan modellerin tavsiye edilmesini arz ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum aldınmı monitörü