Ghostingli monitör kullanılırsa ne olur?

Bütçe
-
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Yeni monitör aldım ama bu monitörde ghosting var mı yok mu bilemedim. UFO testinde arka tarafından çok fazla olmamak ile beraber fotoğrafta göründüğü gibi sarı renk oluyor. Ama diğer monitörümde test ettiğimde arkasından siyah renk geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20210311_162413.jpg
    IMG_20210311_162413.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 107
Rahatsız edecek seviyede ghosting göremedim, benim kullandığım monitörde en hızlı tepkime süresine alınca bundan daha fazla oluyor ve beni rahatsız etmiyor sadece oyuna girince hızlı moda alıyorum, oyunda da hiç bir şey fark etmiyorum.

Sizinki ters ghosting, öbür monitörünüzde bahsettiğiniz siyah şey de normal ghosting gibi duruyor.

Ters ghosting, bazı monitörlerin en hızlı tepkime modlarında oluşabilen bir yan etkidir. Ghosting ama sarı-mavi gibi parlak bir iz bırakır. Monitör menünüzdeki tepkime ayarını biraz daha yavaş moda almayı deneyin.

Mesajlarınız için teşekkür ederim böyle kullanıcam. Diğer monitörüm ghostingli olmasına rağmen bir sorun görmemiştim. Her şey için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı