The Bosch Yapan

Decapat
Daha fazla  
Epic Games Store üzerinden indirimler sırasında ucuza ghostrunner satın aldım. Ancak GeForce NOW'da olmadığını öğrenip iade ettim. Sadece Steam versiyonu GeForce NOW'da çalışıyormuş. NVIDIA'nın forumlarına girdiğimde birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını öğrendim. Sizce iade işlemini iptal etmeli miyim? Etmemeliysem Steam versiyonunu hangi siteler üzerinden ucuza alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayamıyorsanız niye boş boş elinizde dursun ki? İade edin.

Oyunun demosunu oynamıştım ve oyun çok zor. Zor derken ciddi manada zor. Hatta internette baktığımda 3-4 kez sekiro'yu bitiren adam bile bu oyuna zor demiş. Momentum, hız ve taktik gibi şeyler istiyor bu oyun. O yüzden hardcore oyuncuysanız tavsiye ederim, onun dışında denemeyin bile.

Not: Zorluk seçeneği yok ve adamlar size 1 kez vurursa ölüyorsunuz.

Hocam o kadar zor değildir ya. Herkese göre değişir tabii Sekiro da bana bayağı zor gelmişti.
Peki oyunun Steam versiyonunu ucuza alabileceğim bir site önerir misiniz?
hocam ucuza hesap satan arkadaşlar var ben 5 tl'ye hesap alıp oynadım.

Hocam o kadar zor değildir ya. Herkese göre değişir tabii Sekiro da bana bayağı zor gelmişti.

Hocam ucuza hesap satan arkadaşlar var ben 5 TL'ye hesap alıp oynadım.

2-3 saat oynadıktan sonra kafa ağrısı yaptı. Birkaç bölüm harici çok zor değil.

Ben de demosunu oynadı ve oyunu gerçekten çok beğendim. Oynamak istiyorum ama elimdeki Epic Games versiyonu Geforce Now'da yok. Yakında getirirler diye düşünüyorum. Ama elimde boş boş durmasın diye iade etmek de istiyorum. Sizin bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum ayrıca oyunun Steam versiyonunu ucuza alabileceğim bir site önerir misiniz?

Ben genelde burayı kullanıyorum.

Facebook kullanıyorsanız satıcının linkini atayım oradan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…