RY0 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #1 Ghostrunner ne zaman çıksam tekrar girdiğimde nereden baksanız 3-4 bölüm öncesi başlatıyor. Sileceğim oyunu, az kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2021
Ghostrunner ne zaman çıksam tekrar girdiğimde nereden baksanız 3-4 bölüm öncesi başlatıyor. Sileceğim oyunu, az kaldı.
Dragonborn_Safa Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #11 hasbutcu dedi: Halen arayan varsa saveniz vs. gitmedi dosya konumundan yönetici olarak başlatın gelecektir. Genişletmek için tıkla... Save dosyasını mı başlatacağız direkt oyunu mu? Artı 0 Eksi
hasbutcu dedi: Halen arayan varsa saveniz vs. gitmedi dosya konumundan yönetici olarak başlatın gelecektir. Genişletmek için tıkla... Save dosyasını mı başlatacağız direkt oyunu mu?
A Alihan_s07 Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #12 Dragonborn_Safa dedi: Save dosyasını mı başlatacağız direkt oyunu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam her bölümün başinda save aliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Dragonborn_Safa dedi: Save dosyasını mı başlatacağız direkt oyunu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam her bölümün başinda save aliyor diye biliyorum.
Dragonborn_Safa Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #13 Alihan_s07 dedi: Hocam her bölümün başinda save aliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende de saving falan diyor ama kapayıp açtığımda ta en baştan veya 2. 3. bölümden alıyor. Alihan_s07 dedi: Hocam her bölümün başinda save aliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işte save alıyor diyor ama demek ki alımyor çıkıp girince taaa bilmem nereden başlıyor. Son düzenleme: 27 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Alihan_s07 dedi: Hocam her bölümün başinda save aliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende de saving falan diyor ama kapayıp açtığımda ta en baştan veya 2. 3. bölümden alıyor. Alihan_s07 dedi: Hocam her bölümün başinda save aliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işte save alıyor diyor ama demek ki alımyor çıkıp girince taaa bilmem nereden başlıyor.