Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 9 Kasım 2020 #11 Merhaba avatarı güzel insan. Ghostrunner biraz Mirror's Edge benzeri bir deneyim sunuyor. Ben o kadar para vermezdim ama veren arkadaşın yayınını izliyorum. Genji stayla dolanmaca oyunu.
Merhaba avatarı güzel insan. Ghostrunner biraz Mirror's Edge benzeri bir deneyim sunuyor. Ben o kadar para vermezdim ama veren arkadaşın yayınını izliyorum. Genji stayla dolanmaca oyunu.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 9 Kasım 2020 #12 Paprikka dedi: Merhaba avatarı güzel insan. Genişletmek için tıkla... Çaldım kalbimi. Paprikka dedi: Ben o kadar para vermezdim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın hesabını aldım ondan oynuyorum zevkli birazcık zor o kadar.
Paprikka dedi: Merhaba avatarı güzel insan. Genişletmek için tıkla... Çaldım kalbimi. Paprikka dedi: Ben o kadar para vermezdim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın hesabını aldım ondan oynuyorum zevkli birazcık zor o kadar.