RyaeN Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yayıncı 13 Ocak 2024 #1 Ghostrunner oyunu için Türkçe yama arıyordum fakat bulamadım oyunum orijinal belirtmek istedim. Epic Games'ten indirdim.
Ghostrunner oyunu için Türkçe yama arıyordum fakat bulamadım oyunum orijinal belirtmek istedim. Epic Games'ten indirdim.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.076 Makaleler 3 Çözümler 27 13 Ocak 2024 #2 Ghostrunner Türkçe Yama + (Project Hel DLC) | DonanımHaber Forum Ghostrunner + Project Hel DLC ürkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. T forum.donanimhaber.com
Ghostrunner Türkçe Yama + (Project Hel DLC) | DonanımHaber Forum Ghostrunner + Project Hel DLC ürkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) Yama Bilgileri Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur. T forum.donanimhaber.com
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 13 Ocak 2024 #3 Bu oyunda hikaye yok dolayısıyla türkçe yama gereksiz.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.076 Makaleler 3 Çözümler 27 13 Ocak 2024 #4 AhmetKonyaspor dedi: Bu oyunda hikaye yok dolayısıyla türkçe yama gereksiz. Genişletmek için tıkla... Nasıl hikaye yok?
AhmetKonyaspor dedi: Bu oyunda hikaye yok dolayısıyla türkçe yama gereksiz. Genişletmek için tıkla... Nasıl hikaye yok?
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 13 Ocak 2024 #5 aKuu dedi: Nasıl hikaye yok? Genişletmek için tıkla... Bildiğin yok sadece telsizden bize yönergeleri söyleyen bir asistanın arada bir bizimle yaptığı konuşmalarını duyuyoruz o da gereksiz zaten.
aKuu dedi: Nasıl hikaye yok? Genişletmek için tıkla... Bildiğin yok sadece telsizden bize yönergeleri söyleyen bir asistanın arada bir bizimle yaptığı konuşmalarını duyuyoruz o da gereksiz zaten.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.076 Makaleler 3 Çözümler 27 13 Ocak 2024 #6 AhmetKonyaspor dedi: Bildiğin yok sadece telsizden bize yönergeleri söyleyen bir asistanın arada bir bizimle yaptığı konuşmalarını duyuyoruz o da gereksiz zaten. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak bir hikaye ve akış var mı var. Belki onları merak edip anlamak istiyor konu sahibi.
AhmetKonyaspor dedi: Bildiğin yok sadece telsizden bize yönergeleri söyleyen bir asistanın arada bir bizimle yaptığı konuşmalarını duyuyoruz o da gereksiz zaten. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak bir hikaye ve akış var mı var. Belki onları merak edip anlamak istiyor konu sahibi.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #7 aKuu dedi: Sonuç olarak bir hikaye ve akış var mı var. Belki onları merak edip anlamak istiyor konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Hocam mesaj silinmiş önerebileceğiniz başka güvenilir yama var mı?
aKuu dedi: Sonuç olarak bir hikaye ve akış var mı var. Belki onları merak edip anlamak istiyor konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Hocam mesaj silinmiş önerebileceğiniz başka güvenilir yama var mı?
4 434543 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 63 1 Şubat 2024 #8 Ghostrunner Ghostrunner www.rewadisceviri.com
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #9 434543 dedi: Ghostrunner Ghostrunner www.rewadisceviri.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir hocam?
434543 dedi: Ghostrunner Ghostrunner www.rewadisceviri.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir hocam?
4 434543 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 63 1 Şubat 2024 #10 Chuck Norris dedi: Güvenilir midir hocam? Genişletmek için tıkla... Güvenlidir.