SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.894 Çözümler 7 8 Ocak 2025 #1 Ghosts of Tsushima oynuyordum ve sonundan biraz spoiler yedim. Moralim bozuldu, oynayasım kalmadı. Oynamaya devam etmeli miyim? Sürprizbozan: Sürprizbozan Dayımızı öldür/öldürme seçeneği çıkıyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
Ghosts of Tsushima oynuyordum ve sonundan biraz spoiler yedim. Moralim bozuldu, oynayasım kalmadı. Oynamaya devam etmeli miyim? Sürprizbozan: Sürprizbozan Dayımızı öldür/öldürme seçeneği çıkıyormuş.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.781 Çözümler 24 8 Ocak 2025 #2 SyLaS61 dedi: Ghosts of Tsushima oynuyordum ve sonundan biraz spoiler yedim. Moralim bozuldu, oynayasım kalmadı. Oynamaya devam etmeli miyim? Sürprizbozan: Sürprizbozan Dayımızı öldür/öldürme seçeneği çıkıyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam dayınızla valla çok az muhabbet oluyorsunuz mekanikleri falan çok güzel kesin oynayın. Oyunda hiç hikaye olmasa yine oynanır.
SyLaS61 dedi: Ghosts of Tsushima oynuyordum ve sonundan biraz spoiler yedim. Moralim bozuldu, oynayasım kalmadı. Oynamaya devam etmeli miyim? Sürprizbozan: Sürprizbozan Dayımızı öldür/öldürme seçeneği çıkıyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam dayınızla valla çok az muhabbet oluyorsunuz mekanikleri falan çok güzel kesin oynayın. Oyunda hiç hikaye olmasa yine oynanır.
ishakkrman1 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 SyLaS61 dedi: Ghosts of Tsushima oynuyordum ve sonundan biraz spoiler yedim. Moralim bozuldu, oynayasım kalmadı. Oynamaya devam etmeli miyim? Sürprizbozan: Sürprizbozan Dayımızı öldür/öldürme seçeneği çıkıyormuş. Genişletmek için tıkla... sana kalmış,ben rdr2e neredeyse her spoi yedim fakat hala beni etkilemeyi başarmıştı.
SyLaS61 dedi: Ghosts of Tsushima oynuyordum ve sonundan biraz spoiler yedim. Moralim bozuldu, oynayasım kalmadı. Oynamaya devam etmeli miyim? Sürprizbozan: Sürprizbozan Dayımızı öldür/öldürme seçeneği çıkıyormuş. Genişletmek için tıkla... sana kalmış,ben rdr2e neredeyse her spoi yedim fakat hala beni etkilemeyi başarmıştı.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.033 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Ben her oyunun incelemesini okuyup öyle oynuyorum. Ne de olsa artık sonunda ne yapacağınızı biliyorsunuz. Bence oynayın.
Ben her oyunun incelemesini okuyup öyle oynuyorum. Ne de olsa artık sonunda ne yapacağınızı biliyorsunuz. Bence oynayın.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.894 Çözümler 7 8 Ocak 2025 #5 Ssansarsalvo dedi: Hocam dayınızla vallahi çok az muhabbet oluyorsunuz mekanikleri falan çok güzel kesin oynayın. Oyunda hiç hikaye olmasa yine oynanır. Genişletmek için tıkla... Oyun bayağı iyi zaten, ilk defa spoiler yemeden bir hikaye oynayacaktım oda olmadı ama devam ederim büyük ihtimal. Yan görevleri bile güzel.
Ssansarsalvo dedi: Hocam dayınızla vallahi çok az muhabbet oluyorsunuz mekanikleri falan çok güzel kesin oynayın. Oyunda hiç hikaye olmasa yine oynanır. Genişletmek için tıkla... Oyun bayağı iyi zaten, ilk defa spoiler yemeden bir hikaye oynayacaktım oda olmadı ama devam ederim büyük ihtimal. Yan görevleri bile güzel.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.781 Çözümler 24 8 Ocak 2025 #6 SyLaS61 dedi: Oyun bayağı iyi zaten, ilk defa spoiler yemeden bir hikaye oynayacaktım oda olmadı ama devam ederim büyük ihtimal. Yan görevleri bile güzel. Genişletmek için tıkla... Bence finali öyle aman aman değil, sonu değil süreç güzel.
SyLaS61 dedi: Oyun bayağı iyi zaten, ilk defa spoiler yemeden bir hikaye oynayacaktım oda olmadı ama devam ederim büyük ihtimal. Yan görevleri bile güzel. Genişletmek için tıkla... Bence finali öyle aman aman değil, sonu değil süreç güzel.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.219 Çözümler 6 8 Ocak 2025 #7 Oynanır hocam niye oynanmasın.