H HyAksi Decapat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 66 27 Haziran 2020 #1 Bu 3. kez oldu oto hız aşırtma kapalıydı açıp kapadım düzelmişti. 2'ye yine oldu bu sefer Auto Boost clock'u actım arada bir 4 GHz bandlarına cıkarıyordu. Şimdi yine fark ettim oto OC'nin acık olmasına ragmen düşüşte. Yine sorunun nedeni nedir? Dosya Ekleri Adsız.png 10,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu 3. kez oldu oto hız aşırtma kapalıydı açıp kapadım düzelmişti. 2'ye yine oldu bu sefer Auto Boost clock'u actım arada bir 4 GHz bandlarına cıkarıyordu. Şimdi yine fark ettim oto OC'nin acık olmasına ragmen düşüşte. Yine sorunun nedeni nedir?
MTN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2020 #2 Yük altındayken de mi düşük? Boştayken tasarruf olması için düşürüyor. Benimki 0.80-1.00 GHz'de mesela şuan.
Yük altındayken de mi düşük? Boştayken tasarruf olması için düşürüyor. Benimki 0.80-1.00 GHz'de mesela şuan.
H HyAksi Decapat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 66 27 Haziran 2020 #3 MTN dedi: Yük altındayken de mi düşük? Boştayken tasarruf olması için düşürüyor. Benimki 0.80-1.00 GHz'de mesela şuan. Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyosan normal o, yük altındada öyle. Sorunu cozuyorum ama tekrar oluşuyo neyden kaynaklandıgını bulmam gerek
MTN dedi: Yük altındayken de mi düşük? Boştayken tasarruf olması için düşürüyor. Benimki 0.80-1.00 GHz'de mesela şuan. Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyosan normal o, yük altındada öyle. Sorunu cozuyorum ama tekrar oluşuyo neyden kaynaklandıgını bulmam gerek