Çözüldü GHz görev yöneticisinde farklı gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umutyrbhx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Technopat kullanıcıları. Normalde DxDiag'da 1.1 GHz gözüküyor ama görev yöneticisinde 2.30-2.80 arası gözüküyor. Nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DxDiag'daki standart GHz'si, görev yöneticisinde gözüken Boost'lu hali. Sorun yok yüksek GHz olmazı iyi bir şey.
DxDiag'daki standart GHz'si, görev yöneticisinde gözüken Boost'lu hali. Sorun yok yüksek GHz olmazı iyi bir şey.

Çözüm
GHZ değerlerin normal. CPU kullanımın neden %100 Ne yaparken çekildi resim?
Google açıktı site açıktı yani.

Sağol dostum Peki mesela Driver San Fransisco oynuyorum diyelim oyunun ghzsi 2.40 görev yöneticisindeki ghz ile oynanabilirmi?

Google açıktı site açıktı yani.

Sağ ol dostum Peki mesela Driver San Fransisco oynuyorum diyelim oyunun GHz'si 2.40 görev yöneticisindeki GHz ile oynanabilir mi?

Evet dostum işlemcin ne kadar Turbo frekansını destekliyorsa o kadar yükselecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…