Hocam başka hesaptan yazıyorum bu kişi benim Boot menude hard disk seçili zaten USB-HDD'ye alınca yeniden başlıyor hiçbir şey olmuyor normal olarak yeniden başlıyor.
Hocam başka hesaptan yazıyorum bu kişi benim Boot menude hard disk seçili zaten USB-HDD'ye alınca yeniden başlıyor hiçbir şey olmuyor normal olarak yeniden başlıyor.
USB-HDD'ye almamanız gerekiyor hocam onu demek istedim. Sistem açılırken F12 e basıp Boot Menu açın. Oradan Harddisk kısmının yanında + işareti olmalı. Onu seçin. Daha sonra HDD'nizin ve USB'nizin markası görünecektir. USB'yi seçip devam edin. Eğer USB'ye doğru yazılmışsa sorun olmaması lazım.
USB-HDD'ye almamanız gerekiyor hocam onu demek istedim. Sistem açılırken F12'e basıp Boot Menu açın. Oradan Harddisk kısmının yanında + işareti olmalı. Onu seçin. Daha sonra HDD'nizin ve USB'nizin markası görünecektir. USB'yi seçip devam edin. Eğer USB'ye doğru yazılmışsa sorun olmaması lazım.
Hocam +hard disk tıkladım orada SSD var dı sadece başka bir şey yok USB gözükmüyor işte sıkıntı orada yardım edebilecek misin ya 5 -6 defa yazdım USB'ye hem GPT hem MBR.
USB-HDD'ye almamanız gerekiyor hocam onu demek istedim. Sistem açılırken F12'e basıp Boot Menu açın. Oradan Harddisk kısmının yanında + işareti olmalı. Onu seçin. Daha sonra HDD'nizin ve USB'nizin markası görünecektir. USB'yi seçip devam edin. Eğer USB'ye doğru yazılmışsa sorun olmaması lazım.