GIAGBYTE EP43-DS3LR anakart USB'yi görmüyor

ibrahimethem

Femtopat
Merhabalar, anakartım GIAGBYTE EP43-DS3LR Rufus ile Win 8.1 yazdım, MBR olarak yazdım eski olduğu için. Boot menude USB HDD seçiyorum olmuyor. Advanced'dan seçmeye çalışıyorum USB'yi görmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam başka hesaptan yazıyorum bu kişi benim Boot menude hard disk seçili zaten USB-HDD'ye alınca yeniden başlıyor hiçbir şey olmuyor normal olarak yeniden başlıyor.

Hocam başka hesaptan yazıyorum bu kişi benim Boot menude hard disk seçili zaten USB-HDD'ye alınca yeniden başlıyor hiçbir şey olmuyor normal olarak yeniden başlıyor.
USB-HDD'ye almamanız gerekiyor hocam onu demek istedim. Sistem açılırken F12 e basıp Boot Menu açın. Oradan Harddisk kısmının yanında + işareti olmalı. Onu seçin. Daha sonra HDD'nizin ve USB'nizin markası görünecektir. USB'yi seçip devam edin. Eğer USB'ye doğru yazılmışsa sorun olmaması lazım.

Reis 5-10DK bekle deneyip geliyorum sağ ol bu arada

Hocam +hard disk tıkladım orada SSD var dı sadece başka bir şey yok USB gözükmüyor işte sıkıntı orada yardım edebilecek misin ya 5 -6 defa yazdım USB'ye hem GPT hem MBR.

Reis ya cevap yazar mısın ne yapatım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…