KadirAhmet17 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Voleybol için Giannis Freak 5 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum uygun mudur sıkıntı çıkar mı? Nike Precision 7 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR böyle de bir seçenek var ama ilkini daha çok beğendim eğer bu daha iyi olursa bunu alırım.
Voleybol için Giannis Freak 5 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum uygun mudur sıkıntı çıkar mı? Nike Precision 7 Erkek Basketbol Ayakkabısı. Nike TR böyle de bir seçenek var ama ilkini daha çok beğendim eğer bu daha iyi olursa bunu alırım.
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 593 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Bence Giannis Freak 5 biraz çirkin bir model, bunun yerine Precision 7, veya direk giannis Immortality 3 de bakabilirsiniz.
Bence Giannis Freak 5 biraz çirkin bir model, bunun yerine Precision 7, veya direk giannis Immortality 3 de bakabilirsiniz.
KadirAhmet17 Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Loded dedi: Bence Giannis Freak 5 biraz çirkin bir model, bunun yerine Precision 7, veya direk giannis Immortality 3 de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O nasıl hocam kayar mı hafif mi o özellikler önemli benim için.
Loded dedi: Bence Giannis Freak 5 biraz çirkin bir model, bunun yerine Precision 7, veya direk giannis Immortality 3 de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O nasıl hocam kayar mı hafif mi o özellikler önemli benim için.
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 593 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #4 KadirAhmet17 dedi: O nasıl hocam kayar mı hafif mi o özellikler önemli benim için. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası çok emin değilim ama yaygın kullanılan bir ayakkabı, Milli takımımızdan Zehra Güneş'i kullanırken görmüştüm.
KadirAhmet17 dedi: O nasıl hocam kayar mı hafif mi o özellikler önemli benim için. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası çok emin değilim ama yaygın kullanılan bir ayakkabı, Milli takımımızdan Zehra Güneş'i kullanırken görmüştüm.