Bence kesinlikle mesh bir kasa al. En önemli kısım bu bence. Mesh kasalarda içeri çekilen hava miktarı daha fazla olacağı için soğutma performansıda artıyor doğal olarak. Çok fanlı model almak da büyük bir + bence. Bu kasayı aldığımda standart 4 fan vardı. Önde 3 arkada 1.Ben ekstradan 4 fan daha taktım üst ve alta. Şu an İzmir'de yaşıyorum ve hava cidden aşırı sıcak. Bu sıcak havaya ve üstüne RX 580 gibi sağlam ısınan kartım olmasına rağmen 75 dereceyi geçmiyor kart. Bu dediğim sıcaklık yük altında yani oyun oynarken. Boşta sıcaklıklar 35 derece falan. Bundan önceki kasam eski 2 fanlı bir kasaydı ekran kartı 85 dereceyi geçiyordu. Şimdi aradaki farkı anlayabiliyorsundur. İzmir'in cehennem sıcaklarında bile klimasız oda da 75'i geçmiyor kart. Bunun sebebide kullandığım bu kasa. Sana tavsiyem bütçe varsa Corsair gibi kaliteli ürün üreten mesh yapıda ve bolca fan ya da fan takma yeri olan bir kasa alman. Bütcen az ise benim kasayı düşünebilirsin ben aşırı memnunum. Gösel olarak ve performans olarak tatmin edici.