Relby Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 125 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2025 #1 Exxen'deki gibi dizisi 2021'de çıktı ve 6 sezonu var sizce başlayayım mı?
Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 949 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2025 #2 Relby dedi: Exxen'deki gibi dizisi 2021'de çıktı ve 6 sezonu var sizce başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... Başla.
Relby dedi: Exxen'deki gibi dizisi 2021'de çıktı ve 6 sezonu var sizce başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... Başla.
Hallelujah_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.630 Çözümler 9 31 Aralık 2025 #3 Evet izleyebilirsiniz ben yakın zamanda izledim ve bitirmek üzereyim. Dizi mükemmel.
Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 949 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2025 #4 Hallelujah_0 dedi: Evet izleyebilirsiniz ben yakın zamanda izledim ve bitirmek üzereyim. Dizi mükemmel. Genişletmek için tıkla... Normalde kesitlerden görüp izlediğim diziler bir bölümde bir sahnesi güzel olurda gibi de her sahne bir ayrı mizahlı.
Hallelujah_0 dedi: Evet izleyebilirsiniz ben yakın zamanda izledim ve bitirmek üzereyim. Dizi mükemmel. Genişletmek için tıkla... Normalde kesitlerden görüp izlediğim diziler bir bölümde bir sahnesi güzel olurda gibi de her sahne bir ayrı mizahlı.
Hallelujah_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.630 Çözümler 9 31 Aralık 2025 #5 Tiscard dedi: Normalde kesitlerden görüp izlediğim diziler bir bölümde bir sahnesi güzel olurda gibi de her sahne bir ayrı mizahlı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam her sahnesi çok güzel ve hiç sıkılmıyorsunuz izlerken o da var.
Tiscard dedi: Normalde kesitlerden görüp izlediğim diziler bir bölümde bir sahnesi güzel olurda gibi de her sahne bir ayrı mizahlı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam her sahnesi çok güzel ve hiç sıkılmıyorsunuz izlerken o da var.