GIBIRNet alınır mı?

Feelice

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Kocaeli'de oturuyorum ve sonunda Türk Telekom'dan kurtuluyorum. Hangi interneti bağlatmalıyım, bilmiyorum. İstediklerim bunlar:
-50 Mbps üstü olsun.
-Upload 5 üstü olsun.
-Müşteri hizmetleri iyi olsun.
-Çok uçuk fiyatlı olmasın.
Bunlara uygun bir tek GIBIRNet var ama kendisini ilk kez duyuyorum. Nasıldır sizce, sorun çıkartır mı ve istediklerimi karşılar mı?
Not: Bölgemde fiber var. Bu da sorgulama sonucum:

IMG_20220607_003219.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Kocaeli'de oturuyorum ve sonunda Türk Telekom'dan kurtuluyorum. Hangi interneti bağlatmalıyım, bilmiyorum. İstediklerim bunlar:
-50 Mbps üstü olsun.
-Upload 5 üstü olsun.

Bunlara uygun bir tek GIBIRNet var ama kendisini ilk kez duyuyorum. Nasıldır sizce, sorun çıkartır mı ve istediklerimi karşılar mı?

Eki Görüntüle 1146658

TurkNet altyapı sorgulat. Bakarsın 1Gbps 100TL paketi çıkar.

Selamlar. Kocaeli'de oturuyorum ve sonunda Türk Telekom'dan kurtuluyorum. Hangi interneti bağlatmalıyım, bilmiyorum. İstediklerim bunlar:
-50 Mbps üstü olsun.
-Upload 5 üstü olsun.

Eki Görüntüle 1146658

Son zamanlarda çoğu kişi bu ISS ile alakalı konu oluşturuyor. Bende gördüğüm kadarıyla herkes şikayetçi. TurkNet'e sorgulama yapın.

Öncelikle son 3 yılda 5 farklı sağlayıcı kullanmış biri olarak bir şeyden kesin konuşabilirim, asla aradığında müşteri temsilcisine ulaşamazsın. TurkNet için ufak bir istisna var o da arıza kaydı bırakıyorsun, ortalama 24 saat içerisinde müşteri temsilcisi size dönüş yapıyor. Önerim tabii ki şu an güncel olarak kullandığım TurkNet'den yana olacaktır. İçiniz gıbır gıbır olmasın.

TurkNet altyapı sorgulat. Bakarsın 1Gbps 100TL paketi çıkar.

Aynı şekilde TurkNet 100 Mbps veriyor.

Öncelikle son 3 yılda 5 farklı sağlayıcı kullanmış biri olarak bir şeyden kesin konuşabilirim, asla aradığında müşteri temsilcisine ulaşamazsın. TurkNet için ufak bir istisna var o da arıza kaydı bırakıyorsun, ortalama 24 saat içerisinde müşteri temsilcisi size dönüş yapıyor. Önerim tabii ki şu an güncel olarak kullandığım TurkNet'den yana olacaktır. içiniz gıbır gıbır olmasın.

Sanırım TurkNet bağlatacağım. Fiber altyapıda sorun olmaz diyorlar. Ama GIBIRNet oyun klubü beni cezbediyor.

Ben de gıbırnet kullanıyorum hocam memnunum. Kurulum ücreti olmadığından seçmişitm en başta en kötü 1 ay kullanır başka issye geçiş yaparım demiştim ama herhangi bir sorun olmadığından kullanamaya devam edeceğim.

Genelde 5ghzde ve kabloyla bağlanınca 85 üstü değerler alıyorum. Steamde 10Megabyte/s ile indiriyorum.

IMG_20210824_013503.jpg

Hız testi sonucu(kablosuz 5ghz)

Hatay'da yaşıyorum ping bu şekilde. VDSL bağlantı.

@Feelice

Ben de GIBIRNet kullanıyorum hocam memnunum. Kurulum ücreti olmadığından seçmişitm en başta en kötü 1 ay kullanır başka ISS'ye geçiş yaparım demiştim ama herhangi bir sorun olmadığından kullanamaya devam edeceğim.

Genelde 5GHz'de ve kabloyla bağlanınca 85 üstü değerler alıyorum. Steam'de 10Megabyte/s ile indiriyorum.

Eki Görüntüle 1146787
Hız testi sonucu(kablosuz 5GHz)

Hatay'da yaşıyorum ping bu şekilde. VDSL bağlantı.

@Feelice

Çok kararsızım TurkNet mi bağlatsam GIBIRNet mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı