Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 9 Temmuz 2023 #11 Semih Emree dedi: Hocam getirdikleri modemin markası ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Normal TT modemi hocam. ZTE H298a.
Semih Emree dedi: Hocam getirdikleri modemin markası ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Normal TT modemi hocam. ZTE H298a.
Semih Emree Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2023 #12 Mctavish dedi: Normal TT modemi hocam. ZTE H298a. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam bende baslattım aboneliği ancak CAT6 kablosunun ucu boya olmus yazdim kendilerine degistirler mi diye cevap vermediler cok kararsızım iptal mi etsem diye düşünüyorum.
Mctavish dedi: Normal TT modemi hocam. ZTE H298a. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam bende baslattım aboneliği ancak CAT6 kablosunun ucu boya olmus yazdim kendilerine degistirler mi diye cevap vermediler cok kararsızım iptal mi etsem diye düşünüyorum.
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 9 Temmuz 2023 #13 Hocam hızda bir problem yoksa sıkıntı olmaz.