myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 7 Haziran 2023 #1 GIBIRNet ile Şikayetvar sitesine asla giremiyorum. Acaba ISS tabanlı bir engelleme durumu mu var? Kullanan arkadaşlar deneyebilir mi?
GIBIRNet ile Şikayetvar sitesine asla giremiyorum. Acaba ISS tabanlı bir engelleme durumu mu var? Kullanan arkadaşlar deneyebilir mi?
Teymen_06 Decapat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #2 myswagnotusual dedi: GIBIRNet ile Şikayetvar sitesine asla giremiyorum. Acaba ISS tabanlı bir engelleme durumu mu var? Kullanan arkadaşlar deneyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben görebiliyorum. DNS ayarları değiştirip deneyin.
myswagnotusual dedi: GIBIRNet ile Şikayetvar sitesine asla giremiyorum. Acaba ISS tabanlı bir engelleme durumu mu var? Kullanan arkadaşlar deneyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben görebiliyorum. DNS ayarları değiştirip deneyin.
FEDUK Decapat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 353 Yer Turkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Berber 7 Haziran 2023 #3 VPN lazim olabilir veya ISS tabani engelleme durumu olabilir. myswagnotusual dedi: GIBIRNet ile Şikayetvar sitesine asla giremiyorum. Acaba ISS tabanlı bir engelleme durumu mu var? Kullanan arkadaşlar deneyebilir mi? Genişletmek için tıkla... o olaylar bendede oluyor bazen. Dosya Ekleri gibirnet hata.png 53,2 KB · Görüntüleme: 60
VPN lazim olabilir veya ISS tabani engelleme durumu olabilir. myswagnotusual dedi: GIBIRNet ile Şikayetvar sitesine asla giremiyorum. Acaba ISS tabanlı bir engelleme durumu mu var? Kullanan arkadaşlar deneyebilir mi? Genişletmek için tıkla... o olaylar bendede oluyor bazen.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 7 Haziran 2023 #4 myswagnotusual dedi: GIBIRNet ile Şikayetvar sitesine asla giremiyorum. Acaba ISS tabanlı bir engelleme durumu mu var? Kullanan arkadaşlar deneyebilir mi? Genişletmek için tıkla... ISS DNS kaynaklı siz manuel DNS girin.
myswagnotusual dedi: GIBIRNet ile Şikayetvar sitesine asla giremiyorum. Acaba ISS tabanlı bir engelleme durumu mu var? Kullanan arkadaşlar deneyebilir mi? Genişletmek için tıkla... ISS DNS kaynaklı siz manuel DNS girin.
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #5 Arkadaşların bahsettiği gibi DNS değişikliği ile çözülüyor. Aynı şekilde Vodafone sitesi de böyle. Cloudflare DNS öneririm (1.1.1.1)
Arkadaşların bahsettiği gibi DNS değişikliği ile çözülüyor. Aynı şekilde Vodafone sitesi de böyle. Cloudflare DNS öneririm (1.1.1.1)
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 7 Haziran 2023 #6 Dediğiniz gibi WARP DNS ile sorun çözülüyor. Niye ISS bunu yasaklıyor ki?
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #7 myswagnotusual dedi: Dediğiniz gibi WARP DNS ile sorun çözülüyor. Niye ISS bunu yasaklıyor ki? Genişletmek için tıkla... Sebebini ben de bilmiyorum ama kendi discord sunucularında da DNS değiştirin diyorlardı soranlara
myswagnotusual dedi: Dediğiniz gibi WARP DNS ile sorun çözülüyor. Niye ISS bunu yasaklıyor ki? Genişletmek için tıkla... Sebebini ben de bilmiyorum ama kendi discord sunucularında da DNS değiştirin diyorlardı soranlara