Herkese iyi geceler, ben internet olarak GIBIRNet'i kullanıyorum ve bugün telefonuma SMS olarak "kapasite artımı sebebiyle 26.06.2021 tarhinde 04:00-06:00 saatleri arasında bakım çalışması planlanmaktadır." bu neyin kapasite artımı olabilir herhangi bir fikri olan var mı?
Doğruyu söylemek gerekirse ilk duyduğumda bana da çok komik gelmişti ancak müşteri hizmetleri çok bilgili yardımcı oluyorlar ve adı hiç duyulmamış bir internet sağlayıcısı, Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor ve fiyatları da çok uygun.
Technopatta sahte hesaplar ile gezip Discord sunucularındaki yetkililerin sanki hiçbir alakası yokmuş gibi reklamlarını yapması vb. vb. Say say bitmez, yetkililerinin açtığı konularda bir bağları olduklarını ısrarlarım sonucunda itiraf ettirip açığa da çıkardım. O konuda da onlarca kez güven konusunda tekrar düşünmelerini söyledim.
Firmanın herşeyi sahte zaten sosyal medya olsun forumlarda olsun tüm yazılanların %99'u elemanları tarafından yazılıyor. Yoksa aklı selim birisi adı Gıbır olan bir firmadan kolay kolay internet hizmeti almaz.
Şikayetvar'da böyle saçma yorumlar yapmışlardı
-Hızım çok yüksek geliyor şikayetçiyim.
-Faturam az gelmiş şikayetçiyim.
-Nasıl bu kadar harika olabiliyorsunuz şikayetçiyim.
Bakın şaka değil bir kaç tanesinin ekran görüntüleri aşağıda duruyor.
Bu arada çok efsane bir google puanlamaları vardı.
Kendi kendilerine 5 yıldız verip yine kendi kendilerine teşekkür etmişlerdi.
Şaka değil gerçek. (Ekran görüntüsü yine aşağıda var)