Gıdığım çok var ne yapmalıyım?

40 kiloyu 2 elimle bile kaldıramam.
Kaldırırsın sen içindeki potansiyelin farkında değilsin.

40 kiloyu 2 elimle bile kaldıramam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu adam 40 kilo yapıyor sen de yaparsın.

Ciddi misiniz?

32 kilo vermiş ve yıllardır body yapan birisi olarak söylüyorum. Bölge zayıflatma ve düzeltme diye bir mantık hiçbir zaman yoktur. Çok ciddi kilolar verip 'halen göbeğim var.' diyen insanlar var. Çünkü boyu ile kilosu eşit olunca tamamen gideceğini zannediyorlar. Daha da yağ tabakası var ve daha fazla vermesi gerekiyor anlamına geliyor. Benim tavsiyem,diyetisyen ile herhangi düzenli bir spor yapmandır. Yağ oranını ölçtür. Tek sorun gıdık olmayabilir. Genel yağlanma olabilir.

Haklısınız.Nasıl bir yol izlemeliyim?
Böyle iki saat google de aratıp bu hareketleri yapmaya gerek yok adam kendisi araştırsın öğrensin hangisini yapabilir kendisi bilsin ayarlasın.

40 lbs 18 kilo ya denk geliyor başlangıç için fazla değil mi?
Yapmayin başlangictaki adama böyle kilolar verilmez başla 3 kilo ya da 5 kilo ile sen vücüdun alışsın kas liflerine zarar verirsin gelişmez öyle birden fazla kilo kaldırmakla.

Kardeşim ciddi olmasam gecenin bu saatinde seninle burada bu kadar uzun bir şekilde konuşur muydum istersen discordun varsa gel düzgün bir şekilde nasıl spora başlayacağını anlatabilirim.
Attığın video ne ya?

Evet ben de biraz yağ var diyetisyene başvurup düzenli spor yapmam gerekiyor.Önerin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…