DarkSoulsssss Kilopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 342 27 Şubat 2023 #11 Nickha dedi: Diyelim zayıfladım geçmedi, bunun için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Zayıfladığın da ilk yüz bölgesinden gider kilon. Spor yaptığın da su atarsın yüz bölgen gider bu sonra sırası ile devam eder. Yemekleri çiğnerken hep aynı yer ile çiğneme değiştir sağ ve sol olarak, kenger sakızı çiğnersin öyle bir durum olursa.
Nickha dedi: Diyelim zayıfladım geçmedi, bunun için ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Zayıfladığın da ilk yüz bölgesinden gider kilon. Spor yaptığın da su atarsın yüz bölgen gider bu sonra sırası ile devam eder. Yemekleri çiğnerken hep aynı yer ile çiğneme değiştir sağ ve sol olarak, kenger sakızı çiğnersin öyle bir durum olursa.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #12 Kyrie Irving dedi: Hocam bende her zaman öyle duruyor. Ben istemesem bile. Alışkanlık heralde Genişletmek için tıkla... Çoğu insan dilini aşağıda tutuyor fakat olması gereken dilin komple damağa dayanmış olmasıdır hocam.
Kyrie Irving dedi: Hocam bende her zaman öyle duruyor. Ben istemesem bile. Alışkanlık heralde Genişletmek için tıkla... Çoğu insan dilini aşağıda tutuyor fakat olması gereken dilin komple damağa dayanmış olmasıdır hocam.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #13 epodhii dedi: Aslında zamanla alışıyorsunuz diyebilirim. İsterseniz yapmayabilirsiniz size kalmış. Genişletmek için tıkla... Yapmak istiyorum gıdığı yok etmek için ama yapamıyorum gibi.
epodhii dedi: Aslında zamanla alışıyorsunuz diyebilirim. İsterseniz yapmayabilirsiniz size kalmış. Genişletmek için tıkla... Yapmak istiyorum gıdığı yok etmek için ama yapamıyorum gibi.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #14 epodhii dedi: Çoğu insan dilini aşağıda tutuyor fakat olması gereken dilin damakta olmasıdır hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de benim ağzım küçük, çok yer olmadığı için yukarı yapışıyor
epodhii dedi: Çoğu insan dilini aşağıda tutuyor fakat olması gereken dilin damakta olmasıdır hocam. Genişletmek için tıkla... Bir de benim ağzım küçük, çok yer olmadığı için yukarı yapışıyor
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #15 epodhii dedi: Dil postürünüzün doğru olması da etki ediyor diye biliyorum. Onun harici internette gıdı eritme egzersizleri mevcut. Eki Görüntüle 1684341 Genişletmek için tıkla... Bu tekniği yaparken dişlerimizi sıkacakmıyız?
epodhii dedi: Dil postürünüzün doğru olması da etki ediyor diye biliyorum. Onun harici internette gıdı eritme egzersizleri mevcut. Eki Görüntüle 1684341 Genişletmek için tıkla... Bu tekniği yaparken dişlerimizi sıkacakmıyız?
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #16 Nickha dedi: Yapmak istiyorum gıdığı yok etmek için ama yapamıyorum gibi. Genişletmek için tıkla... O zaman geriye egzersiz yapmak ve zayıflamak kalıyor hocam. Fakat dil postürü önemli bir etken.
Nickha dedi: Yapmak istiyorum gıdığı yok etmek için ama yapamıyorum gibi. Genişletmek için tıkla... O zaman geriye egzersiz yapmak ve zayıflamak kalıyor hocam. Fakat dil postürü önemli bir etken.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #17 Nickha dedi: Bu tekniği yaparken dişlerimizi sıkacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben sıkmıyorum zaten nasıl öyle duracaksın sıkarak?
Nickha dedi: Bu tekniği yaparken dişlerimizi sıkacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben sıkmıyorum zaten nasıl öyle duracaksın sıkarak?
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #18 Nickha dedi: Bu tekniği yaparken dişlerimizi sıkacakmıyız? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece dilinizi komple yaslamalısınız, dişlerinizi sıkmanıza gerek yok.
Nickha dedi: Bu tekniği yaparken dişlerimizi sıkacakmıyız? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece dilinizi komple yaslamalısınız, dişlerinizi sıkmanıza gerek yok.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #19 Kyrie Irving dedi: Hayır. Ben sıkmıyorum zaten nasıl öyle duracaksın sıkarak? Genişletmek için tıkla... Peki senin çenen ne durumda?
Kyrie Irving dedi: Hayır. Ben sıkmıyorum zaten nasıl öyle duracaksın sıkarak? Genişletmek için tıkla... Peki senin çenen ne durumda?
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #20 Nickha dedi: Peki senin çenen ne durumda? Genişletmek için tıkla... Yandan baktığında hiç gıdık görünmüyor, nereden baksan görünmüyor aslında ama ben biraz az kiloluyum onun da etkisi vardır.
Nickha dedi: Peki senin çenen ne durumda? Genişletmek için tıkla... Yandan baktığında hiç gıdık görünmüyor, nereden baksan görünmüyor aslında ama ben biraz az kiloluyum onun da etkisi vardır.