sametsmz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar Drift L motorumun normal aynası hoş gözükmediği için gidon aynası taktım, arkamı az da olsa görüyorum. Bu trafik çevirmesinde ceza yazarlar mı orijinal ayna olmadığından dolayı? Bilgilendir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2025
Arkadaşlar Drift L motorumun normal aynası hoş gözükmediği için gidon aynası taktım, arkamı az da olsa görüyorum. Bu trafik çevirmesinde ceza yazarlar mı orijinal ayna olmadığından dolayı? Bilgilendir misiniz?
Y yusuf talha akbal Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Motorcu 22 Mayıs 2025 #2 Biz arkadaşla giderken çevirmede şormustuk yasak mı diye trafik polisine, yasak değil, ayna motorun üstünde olsun yeter demişti.
Biz arkadaşla giderken çevirmede şormustuk yasak mı diye trafik polisine, yasak değil, ayna motorun üstünde olsun yeter demişti.
sametsmz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 yusuf talha akbal dedi: Biz arkadaşla giderken çevirmede şormustuk yasak mı diye trafik polisine, yasak değil, ayna motorun üstünde olsun yeter demişti. Genişletmek için tıkla... Yasak değil mi ? yani kimisi de şey diyor orijinal ayna yerinde olmadığı için ceza yazıyolar diye duydum.
yusuf talha akbal dedi: Biz arkadaşla giderken çevirmede şormustuk yasak mı diye trafik polisine, yasak değil, ayna motorun üstünde olsun yeter demişti. Genişletmek için tıkla... Yasak değil mi ? yani kimisi de şey diyor orijinal ayna yerinde olmadığı için ceza yazıyolar diye duydum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.160 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Mayıs 2025 #4 Yasak değil. İptal ettirebilirsin.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.951 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2025 #5 Hayır yasak değil, hatta gidon aynası stok olan motorlar var ama bazı polisler inadına ceza yazıyor.