devildrummer Kilopat Katılım 21 Mayıs 2013 Mesajlar 412 Yer Marmaris 15 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar .gıf formatında ki resimleri, Fotoğraf Görüntüleyici ile açamadım, yani açıyorum ama resim oynamıyor. Bildiğiniz herhangi bir görüntüleyici var mı ?
Arkadaşlar .gıf formatında ki resimleri, Fotoğraf Görüntüleyici ile açamadım, yani açıyorum ama resim oynamıyor. Bildiğiniz herhangi bir görüntüleyici var mı ?
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2013 #2 İnternet tarayıcıları ile açabilirsin; Internet Explorer, Google Chrome gibi..
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 15 Ekim 2013 #3 Faruk D. 'nin dediği gibi ek olarak IrfanView - Official Homepage - one of the most popular viewers worldwide gibi yazılımlarla da açabilirsin.
Faruk D. 'nin dediği gibi ek olarak IrfanView - Official Homepage - one of the most popular viewers worldwide gibi yazılımlarla da açabilirsin.