Jawierd Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #1 Selamlar, ben Discord Nitro için hareketli profil fotoğrafı yapacağım ama GIF nasıl indireceğim bilmiyorum, detaylı yardım eder misiniz?
Selamlar, ben Discord Nitro için hareketli profil fotoğrafı yapacağım ama GIF nasıl indireceğim bilmiyorum, detaylı yardım eder misiniz?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 21 Ekim 2020 #2 GIF bulunur. Sağ-tık, Faklı kaydet.
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 21 Ekim 2020 #3 GIPHY - Be Animated GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you. giphy.com Adresinde çeşit çeşit GIF var, size uygun olanı seçip indirebilirsiniz.
GIPHY - Be Animated GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you. giphy.com Adresinde çeşit çeşit GIF var, size uygun olanı seçip indirebilirsiniz.
Jawierd Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #4 The Anorak dedi: GIF bulunur. Sağ-tık, Faklı kaydet. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapıp tıklayınca Explorer açılıyor.
The Anorak dedi: GIF bulunur. Sağ-tık, Faklı kaydet. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapıp tıklayınca Explorer açılıyor.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 21 Ekim 2020 #5 Bağlantıdan bir GIF bul. GIF'in üzerine sağ tıklayıp ''Resmi farklı kaydet'' diyerek indirebilirsin. Tenor GIF Keyboard - Bring Personality To Your Conversations Say more with Tenor. Find the perfect Animated GIFs and videos to convey exactly what you mean in every conversation. tenor.com
Bağlantıdan bir GIF bul. GIF'in üzerine sağ tıklayıp ''Resmi farklı kaydet'' diyerek indirebilirsin. Tenor GIF Keyboard - Bring Personality To Your Conversations Say more with Tenor. Find the perfect Animated GIFs and videos to convey exactly what you mean in every conversation. tenor.com
Jawierd Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #6 26318 dedi: Bağlantıdan bir GIF bul. GIF'in üzerine sağ tıklayıp ''Resmi farklı kaydet'' diyerek indirebilirsin. Tenor GIF Keyboard - Bring Personality To Your Conversations Say more with Tenor. Find the perfect Animated GIFs and videos to convey exactly what you mean in every conversation. tenor.com Eki Görüntüle 710029 Genişletmek için tıkla... Abi öyle yapıp klasörden tıklayınca Explorer açılıyor W7 ile alakalı bir sorun mu?
26318 dedi: Bağlantıdan bir GIF bul. GIF'in üzerine sağ tıklayıp ''Resmi farklı kaydet'' diyerek indirebilirsin. Tenor GIF Keyboard - Bring Personality To Your Conversations Say more with Tenor. Find the perfect Animated GIFs and videos to convey exactly what you mean in every conversation. tenor.com Eki Görüntüle 710029 Genişletmek için tıkla... Abi öyle yapıp klasörden tıklayınca Explorer açılıyor W7 ile alakalı bir sorun mu?
thall Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 103 22 Ekim 2020 #7 Jawierd dedi: Abi öyle yapıp klasörden tıklayınca Explorer açılıyor W7 ile alakalı bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... ''Birlikte aç'' seçeneğini kullanabilirsin
Jawierd dedi: Abi öyle yapıp klasörden tıklayınca Explorer açılıyor W7 ile alakalı bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... ''Birlikte aç'' seçeneğini kullanabilirsin
DaftChain Zeptopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #8 Jawierd dedi: Selamlar, ben Discord Nitro için hareketli profil fotoğrafı yapacağım ama GIF nasıl indireceğim bilmiyorum, detaylı yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Al brocum bu işini görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jawierd dedi: Selamlar, ben Discord Nitro için hareketli profil fotoğrafı yapacağım ama GIF nasıl indireceğim bilmiyorum, detaylı yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Al brocum bu işini görecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et