tojisama Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 01:17 #1 Yumemi Yumemite dedi: @tojisama ben de öyle düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız profilini nasıl GIF yaptın? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 11:08
Yumemi Yumemite dedi: @tojisama ben de öyle düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız profilini nasıl GIF yaptın?
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer Pazar 11:09 #2 Normal profiline gif koyuyorsun yani fotograf ekleme kısmından.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.921 Çözümler 39 Yer New York Pazar 11:11 #3 Tenor GIF Keyboard - GörüÅmelerinize KiÅilik Ekleyin buradan indirebilirsin.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.696 Çözümler 22 Pazar 11:13 #4 tojisama dedi: Konudan bağımsız profilini nasıl GIF yaptın? Genişletmek için tıkla... Hocam önceden yapılıyordu artık kalktı galiba o özellik, bizimki eski olduğu için duruyor.
tojisama dedi: Konudan bağımsız profilini nasıl GIF yaptın? Genişletmek için tıkla... Hocam önceden yapılıyordu artık kalktı galiba o özellik, bizimki eski olduğu için duruyor.