umutakss Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 bu sitede bakiye satılıyor eğer alırsam kendi TR hesabımda kullanabilir miyim?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.018 Çözümler 6 5 Temmuz 2024 #2 Neden 50 dolarlık gift carda 55 dolar vermek istiyorsunuz?
Sameett Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 2.561 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray) MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Steam Wallet Key Buy And Sale - Klasgame.com - Klasgame.com Steam Cüzdan Kodları şimdi Klasgame'de! www.klasgame.com Burda daha ucuz.
Steam Wallet Key Buy And Sale - Klasgame.com - Klasgame.com Steam Cüzdan Kodları şimdi Klasgame'de! www.klasgame.com Burda daha ucuz.
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 520 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 Steam'ın kendisinden niye almıyonuz hacı?
umutakss Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 TheMinor dedi: Steam'ın kendisinden niye almıyonuz hacı? Genişletmek için tıkla... alıcam demedim meraktan sordum Sameett dedi: Steam Wallet Key Buy And Sale - Klasgame.com - Klasgame.com Steam Cüzdan Kodları şimdi Klasgame'de! www.klasgame.com Burda daha ucuz. Genişletmek için tıkla... telefonumu bu sitelere girmek istemiyorum açıkcası attığım sitede numara istemiyo o yüzden sordum
TheMinor dedi: Steam'ın kendisinden niye almıyonuz hacı? Genişletmek için tıkla... alıcam demedim meraktan sordum Sameett dedi: Steam Wallet Key Buy And Sale - Klasgame.com - Klasgame.com Steam Cüzdan Kodları şimdi Klasgame'de! www.klasgame.com Burda daha ucuz. Genişletmek için tıkla... telefonumu bu sitelere girmek istemiyorum açıkcası attığım sitede numara istemiyo o yüzden sordum
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #6 umutakss dedi: alıcam demedim meraktan sordum telefonumu bu sitelere girmek istemiyorum açıkcası attığım sitede numara istemiyo o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'dan alın bakiye. Buralarda 50 dolara 50 küsür vereceğinize 50 dolara 50 dolar alın.
umutakss dedi: alıcam demedim meraktan sordum telefonumu bu sitelere girmek istemiyorum açıkcası attığım sitede numara istemiyo o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'dan alın bakiye. Buralarda 50 dolara 50 küsür vereceğinize 50 dolara 50 dolar alın.
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 560 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 5 Temmuz 2024 #7 umutakss dedi: telefonumu bu sitelere girmek istemiyorum açıkcası attığım sitede numara istemiyo o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Merak etme kardeşim Klasgame'nin bir sürü güvenilir yayıncı, youtuber sponsoru var. Bir sıkıntı yaratacağını sanmam.
umutakss dedi: telefonumu bu sitelere girmek istemiyorum açıkcası attığım sitede numara istemiyo o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Merak etme kardeşim Klasgame'nin bir sürü güvenilir yayıncı, youtuber sponsoru var. Bir sıkıntı yaratacağını sanmam.
umutakss Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #8 ULTRAGAMERMANN dedi: Merak etme kardeşim Klasgame'nin bir sürü güvenilir yayıncı, youtuber sponsoru var. Bir sıkıntı yaratacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... tamam ama ben hala sorduğum sorunun yanıtını alamadım soru basit eğer us gift card alırsam trde kullanabilirmiyim
ULTRAGAMERMANN dedi: Merak etme kardeşim Klasgame'nin bir sürü güvenilir yayıncı, youtuber sponsoru var. Bir sıkıntı yaratacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... tamam ama ben hala sorduğum sorunun yanıtını alamadım soru basit eğer us gift card alırsam trde kullanabilirmiyim
Ozgur_G098 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Temmuz 2024 #9 ULTRAGAMERMANN dedi: Merak etme kardeşim Klasgame'nin bir sürü güvenilir yayıncı, youtuber sponsoru var. Bir sıkıntı yaratacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Bence hukuken olarak steamdan alınması hem yasal ve daha çok güvenlir
ULTRAGAMERMANN dedi: Merak etme kardeşim Klasgame'nin bir sürü güvenilir yayıncı, youtuber sponsoru var. Bir sıkıntı yaratacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Bence hukuken olarak steamdan alınması hem yasal ve daha çok güvenlir
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #10 umutakss dedi: tamam ama ben hala sorduğum sorunun yanıtını alamadım soru basit eğer us gift card alırsam trde kullanabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Kullanamazsınız galiba. Ya Global alacaksınız ya TR.
umutakss dedi: tamam ama ben hala sorduğum sorunun yanıtını alamadım soru basit eğer us gift card alırsam trde kullanabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Kullanamazsınız galiba. Ya Global alacaksınız ya TR.