Gigabayt Windforce RTX 2060 Alınır mı?

Alınmaz. Kronik Isınma sorunlu.

Isınma sorunlu galiba. Asus Dual Geforce RTX 2060 ya da Asus Rog Strix Geforce RTX 2060 alınabilir.

Isınma sorunlu hocam, alınmaz.

Yok hocam. Ben Asus Dual Geforce RTX 2060'ı sıfır 5000₺'ye aldım. 1 ay geçti. Çok değişmiş midir bilmiyorum.

Başka markalara bakın. 4 ay önce sıfırını 3100 TL'ye aldım.

FurMark testi isteyin.

Alınmaz. Fanları çöp ve ısınıyor.

Ekran kartını dene 15 gün geçerse bir sorunu varsa geri getir dedi. Bende bilgisayarı dizince denerim sıkıntı çıkmazsa geri getiririm dedim. Anlaştık ve aldım.

15 günü ben önerdim oda kabul etti sıkıntı olursa getir dedi.

Ekran kartını dene 15 gün geçerse bir sorunu varsa geri getir dedi. Bende bilgisayarı dizince denerim sıkıntı çıkmazsa geri getiririm dedim. Anlaştık ve aldım.
Bendeki fan sorunu 5-6 aydan sonra başladı. Windforce fan yapısını kullanan kartı hiçbir zaman tavsiye etmiyorum. Aorus serisinden olsa bile. Adamlar Vision serisine bile o rezalet fanları takıyorlar ya, artık Gigabyte benim için bitmiştir.

(Ekran kartı olarak. Anakartları hala güzel, yani... Şimdilik.)

Deneme süresi 15 gün dedim gerisi ben ve şansım.

Fanları değiştiremiyor muyuz?

Son düzenleme:
Deneme süresi 15 gün dedim gerisi ben ve şansım.

Fanları değiştiremiyor muyuz?
Tavsiye etmem. Zaten fana vereceğiniz parayla daha iyi model bir ekran kartı alırsınız. Hiç bütçeniz yoksa alın derim. Adamın 15 gün sonra kabul edeceğine güvendiyseniz. Ancak sorunlu bir model. 85 dereceleri görünce pişman olabilirsiniz.

15 Gün denemenin içinde bir sorun çıkarsa getir dedi. Eğer sorun çıkarsa almazsa helal etmem çünkü ben ne zorluklar ile aldım bu ekran kartını hatta her zaman hayal ederdim iyi bir ekran kartım olacak mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…