A asp23 Hectopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 3 Yer K.Maraş Daha fazla Meslek Bilgisayar Teknisyeni 27 Kasım 2013 #1 Selamlar arkadaşlar; Aşağıda yazılı özellikli pc me Mac Os yüklemek istiyorum. Mümkün müdür acaba? Şimdiden Teşekkür ederim. GIGABAYT Z68M-D2H ANAKART AMD REDEON HD 6570 EKRAN KARTI INTEL(R) CORE(TM) İ5-2500 CPU @ 3,30 GHz 3,60 GHz İŞLEMCİ 8 GB RAM MELLEK
Selamlar arkadaşlar; Aşağıda yazılı özellikli pc me Mac Os yüklemek istiyorum. Mümkün müdür acaba? Şimdiden Teşekkür ederim. GIGABAYT Z68M-D2H ANAKART AMD REDEON HD 6570 EKRAN KARTI INTEL(R) CORE(TM) İ5-2500 CPU @ 3,30 GHz 3,60 GHz İŞLEMCİ 8 GB RAM MELLEK
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Kasım 2013 #2 Anakartınız uyumlu. Ama kurmadna önce ilk olarak en son UEFI BIOS'a güncellemeniz gerek. BIOS ayarlarını da yaptıktan sonra kuruluma geçebilirsiniz. Hackintosh hakkında bilgi edinmek için bu rehberden yararlanın: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat Mavericks kurmak için: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu | Technopat
Anakartınız uyumlu. Ama kurmadna önce ilk olarak en son UEFI BIOS'a güncellemeniz gerek. BIOS ayarlarını da yaptıktan sonra kuruluma geçebilirsiniz. Hackintosh hakkında bilgi edinmek için bu rehberden yararlanın: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat Mavericks kurmak için: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu | Technopat
A asp23 Hectopat Katılım 27 Kasım 2013 Mesajlar 3 Yer K.Maraş Daha fazla Meslek Bilgisayar Teknisyeni 28 Kasım 2013 #3 UEFI BIOS güncellemesini beceremedim sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.