Gigabayte EP43C-DS3 için Ekran Kartı Önerisi

plasticartis

Hectopat
Daha fazla  
Gigabayte EP43C-DS3 anakartım var. Biliyorum baya eski bir anakarta ama sistemimi upgrade etmek istiyorum. İşlemcim duo 2 e8400. Bu anakarta nasıl bir ekran kartı takabilirim? Birde bu anakarta tek nodül 8 GB RAM takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartını biraz araştırdım, öncelikle sorularına cevap vereyim;
Tek modül 8 GB DDR3 RAM takamazsın çünkü anakartın ddr3 olarak maksimum 4 GB destekliyor, tek modül 4 GB DDR3 RAM kullanabilirsin, eğer RAM'in 8 GB DDR2 ise takar rahatça kullanırsın, anakartının DDR2 için 16 GB'ye kadar desteği var.

Ekran kartı olarakta çok yüksekten uçup pahalı bir ekran kartı almana gerek yok zaten alsanda çok fayda görmezsin anakart desteği güç desteği işlemci desteği derken istediğin performansı alamazsın.

Ekran kartı için bütçe ve güç kaynağını belirt tekrar bir bakalım :)

Anakartını biraz araştırdım, öncelikle sorularına cevap vereyim;
Tek modül 8 GB DDR3 RAM takamazsın çünkü anakartın ddr3 olarak maksimum 4 GB destekliyor, tek modül 4 GB DDR3 RAM kullanabilirsin, eğer RAM'in 8 GB DDR2 ise takar rahatça kullanırsın, anakartının DDR2 için 16 GB'ye kadar desteği var.

Ekran kartı olarakta çok yüksekten uçup pahalı bir ekran kartı almana gerek yok zaten alsanda çok fayda görmezsin anakart desteği güç desteği işlemci desteği derken istediğin performansı alamazsın.

Ekran kartı için bütçe ve güç kaynağını belirt tekrar bir bakalım :)

Psu yeni almayı düşünüyorum 400 W lık ekran kartı r7 240 veya 250 olabilir ama ddr 2 tek modül 8gb ramler var mı bilmiyorum varsa alaiblirim birde duo 2 E8400 işlemciyle sıkıntı çıkar mı aslında işlemciyide degitirmeyi düşünüyorum bu pc yi upgrade etmemim tek sebebi nba 2k 17 oynamak zaten

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı