Gigabit Ethernet'i H61H2-MV-DVI anakart kaldırır mı?

yasaksehir

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben yakın zamanda Gigabit internete geçeceğim fakat evdeki çoğu şeyi değiştirmeyi düşünüyorum. Bu interneti genel olarak PC üzerinde kullanacağım için acaba anakartımın Ethernet girişi bu 1Gbps kaldırıyor mu? Ayrıca ev için uygun fiyatlı modem almak zorundayım önerileriniz var mıdır?

123.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam G-Pon fiberde modemi İSS veriyo zaten değişemiyoruz diye biliyorum.
Türkiye'de siniz değil mi?
Çünkü Türkiye'de Gigabit bireysel olarak 2 İSS sağlıyor ikiside modem veriyor.
Ama router olarak
En uygun bu gözümde.
Gigabit çok masraflı. Tek sıkıntısı o.

Son düzenleme:
Hocam g-pon fiberde modemi ISS veriyor zaten değişemiyoruz diye biliyorum.
Türkiye'de siniz değil mi?
Çünkü Türkiye'de gigabit bireysel olarak 2 ISS sağlıyor ikisi de modem veriyor.
Ama router olarak.
En uygun bu gözümde.
Gigabit çok masraflı. Tek sıkıntısı o.

Vallahi hiçbir bilgim yok fakat TR'de oturmaktayım. Modem konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim bu arada. Tek bildiğim CAT7 kablo çektim daha içeri girecek fiber kabloları kazıyorlar acele etmiyorum o yüzden. Bu acaba ne kadara patlayacak bana GigaFiber'e geçmek?

Hocam ben sadece modemle kullanıyorum cat 5e kablo ile 750/700 gibi bir hız alıyorum. Wifi 5 Ghz ise Telefonum(Redmi Note 9 Pro)500/350 gibi hızlar alıyorum.
Yeterli bence ilk 6 ay 1 Gigabit hediye zaten.
Benim 200/100 olan paket 120₺ olan.
Vallahi hiçbir bilgim yok fakat TR'de oturmaktayım. Modem konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim bu arada. Tek bildiğim CAT7 kablo çektim daha içeri girecek fiber kabloları kazıyorlar acele etmiyorum o yüzden. Bu acaba ne kadara patlayacak bana GigaFiber'e geçmek?
Wifi 6'ya çok ta gerek yok pahalı bir teknoloji ama wifi 6 da kayıp yok siz genelde kablo ile kullanacaksanız verdikleri Zyxel vmg8623-t50b model modem/router yeterli.
Hocam ben sadece modemle kullanıyorum cat 5e kablo ile 750/700 gibi bir hız alıyorum. Wifi 5 Ghz ise Telefonum(Redmi Note 9 Pro)500/350 gibi hızlar alıyorum.
Yeterli bence ilk 6 ay 1 Gigabit hediye zaten.
Benim 200/100 olan paket 120₺ olan.

Wifi 6'ya çok ta gerek yok pahalı bir teknoloji ama wifi 6 da kayıp yok siz genelde kablo ile kullanacaksanız verdikleri Zyxel vmg8623-t50b model modem/router yeterli.
Zaten telefon da büyük ihtimal desteklemiyodur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı