Gigabit internet için router önerisi

yusuf35

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Gigabit hat bağlandı Türk Telekom'un. Daha önce Keenetic Extra DSL modem kullandım çok memnun kaldım. Routeru da bu marka üstüne seçmek istiyorum.
Sfp portlu router mı almalıyım yoksa düz portlu mu? Sizce hangi Keenetic serisini almalıyım?

Veya sizlerin önerebileceği başka iyi bir model marka varsa tecrübe edenler yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba.
Gigabit hat bağlandı Türk Telekom'un. Daha önce Keenetic Extra DSL modem kullandım çok memnun kaldım. Routeru da bu marka üstüne seçmek istiyorum.
Sfp portlu router mı almalıyım yoksa düz portlu mu? Sizce hangi Keenetic serisini almalıyım?

Veya sizlerin önerebileceği başka iyi bir model marka varsa tecrübe edenler yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba ONT cihazınızı değiştirecek misiniz? Yani, Türk Telekom'un verdiği ONT cihazını sfp cihazı veya farklı bir ONT cihazı ile değiştirecek misiniz?

Merhaba ONT cihazınızı değiştirecek misiniz? Yani, Türk Telekom'un verdiği ONT cihazını sfp cihazı veya farklı bir ONT cihazı ile değiştirecek misiniz?

Deneyip yüksek hızlar alan var, mantıklı mı? Hiç bilmiyorum inanın ki? Gerek var mı onu da bilmiyorum. Tek beklentim Gigabit hız almak istediğim ve bu portların bana Gigabit hızı verebilmesi. VDSL de daha önce Keenetic marka kullandım. Memnun kaldım. Tekrar o markaya yöneldim ama bayağı bir kafam karıştı. Birisine bakıyorum. Sfp var öbürüne bakıyorum sfp yok. Bir özellik var bir özellik yok yandı kafam resmen...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı