furkan başaran Hectopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 132 Çözümler 2 1 Mayıs 2019 #11 Ömer_Engin dedi: Yeni nesil anakartlarda islemci sogutucu girisi 8 pin olabiliyor. Sizin anakartiniz 4 pinse bu bir sorun teskil etmez. Genişletmek için tıkla... Dostum bu soğutucu girişi değil güz girişi.
Ömer_Engin dedi: Yeni nesil anakartlarda islemci sogutucu girisi 8 pin olabiliyor. Sizin anakartiniz 4 pinse bu bir sorun teskil etmez. Genişletmek için tıkla... Dostum bu soğutucu girişi değil güz girişi.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2019 #12 furkan başaran dedi: Dostum bu soğutucu girişi değil güz girişi. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU PWR yaziyor zaten islemci güç girisi. Sizin anakartta bu 4 pin olabilir bu cok normal. Bu genelde DDR4 anakartlarda oluyor.
furkan başaran dedi: Dostum bu soğutucu girişi değil güz girişi. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU PWR yaziyor zaten islemci güç girisi. Sizin anakartta bu 4 pin olabilir bu cok normal. Bu genelde DDR4 anakartlarda oluyor.
furkan başaran Hectopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 132 Çözümler 2 1 Mayıs 2019 #13 Ömer_Engin dedi: Hocam CPU PWR yaziyor zaten islemci güç girisi. Sizin anakartta bu 4 pin olabilir bu cok normal. Bu genelde DDR4 anakartlarda oluyor. Genişletmek için tıkla... tamamdır o zmn 125w fx 8350 alacağım buna umarım sorun yaratmaz
Ömer_Engin dedi: Hocam CPU PWR yaziyor zaten islemci güç girisi. Sizin anakartta bu 4 pin olabilir bu cok normal. Bu genelde DDR4 anakartlarda oluyor. Genişletmek için tıkla... tamamdır o zmn 125w fx 8350 alacağım buna umarım sorun yaratmaz