Gigabyte 1050 Ti GTA 5 oyunun donup kapanma sorunu

AAAkopekAAA

Hectopat
Makaleler
1
Oyunda normalde 60-75 FPS arası alıyorum. FPS düşmesi vb. olmuyor. Sıcaklık değerlerim de gayet normal. GPU 70, CPU 65 derece oluyor maksimum. Ama oyun rastgele bir şekilde donup kapanıyor. Windows ve Driver'lar güncel. DX sürümünü değiştirmeyi denedim hala devam ediyor. OC yapmıştım, ayarları kıstım yine devam etti. Kafayı yiyeceğim.

Gigabyte 1050 Ti Windforce OC.
i3 8100K.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda normalde 60-75 FPS arası alıyorum. FPS düşmesi vb. olmuyor. Sıcaklık değerlerim de gayet normal. GPU 70, CPU 65 derece oluyor maksimum. Ama oyun rastgele bir şekilde donup kapanıyor. Windows ve Driver'lar güncel. DX sürümünü değiştirmeyi denedim hala devam ediyor. OC yapmıştım, ayarları kıstım yine devam etti. Kafayı yiyeceğim.

i3 8100K.
16 GB RAM.

i3 8100K.
16 GB RAM.

Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı var mı? Eğer yoksa oyun dostlarının bütünlüğünü doğrulayın. Oyunda da sıkıntı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı