mevtcan bahav Centipat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #1 Gigabyte 120 GB SSD link https://www.hepsiburada.com/gigabyt...2XS-F0pbrlYoMePxiBsaAo6NEALw_wcB&gclsrc=aw.ds. James Donkey 120 GB SSD linki 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk once Hepsiburada'dan sipariş ettim biraz daha arastirinca ince hesap( buradan daha once hiç alışveriş yapmamistim) da buldum hangisi daha iyi?
Gigabyte 120 GB SSD link https://www.hepsiburada.com/gigabyt...2XS-F0pbrlYoMePxiBsaAo6NEALw_wcB&gclsrc=aw.ds. James Donkey 120 GB SSD linki 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk once Hepsiburada'dan sipariş ettim biraz daha arastirinca ince hesap( buradan daha once hiç alışveriş yapmamistim) da buldum hangisi daha iyi?
Renault Clio Yoctopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 21 Yer Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Araba üretimi 4 Ocak 2022 #2 mevtcan bahav dedi: Gigabyte 120 GB SSD link https://www.hepsiburada.com/gigabyt...2XS-F0pbrlYoMePxiBsaAo6NEALw_wcB&gclsrc=aw.ds. James Donkey 120 GB SSD linki 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk once Hepsiburada'dan sipariş ettim biraz daha arastirinca ince hesap( buradan daha once hiç alışveriş yapmamistim) da buldum hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bence Gigabyte al.
mevtcan bahav dedi: Gigabyte 120 GB SSD link https://www.hepsiburada.com/gigabyt...2XS-F0pbrlYoMePxiBsaAo6NEALw_wcB&gclsrc=aw.ds. James Donkey 120 GB SSD linki 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk once Hepsiburada'dan sipariş ettim biraz daha arastirinca ince hesap( buradan daha once hiç alışveriş yapmamistim) da buldum hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bence Gigabyte al.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 661 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #3 mevtcan bahav dedi: Gigabyte 120 GB SSD link https://www.hepsiburada.com/gigabyt...2XS-F0pbrlYoMePxiBsaAo6NEALw_wcB&gclsrc=aw.ds. James Donkey 120 GB SSD linki 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk once Hepsiburada'dan sipariş ettim biraz daha arastirinca ince hesap( buradan daha once hiç alışveriş yapmamistim) da buldum hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bence James Donkey hocam.
mevtcan bahav dedi: Gigabyte 120 GB SSD link https://www.hepsiburada.com/gigabyt...2XS-F0pbrlYoMePxiBsaAo6NEALw_wcB&gclsrc=aw.ds. James Donkey 120 GB SSD linki 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk once Hepsiburada'dan sipariş ettim biraz daha arastirinca ince hesap( buradan daha once hiç alışveriş yapmamistim) da buldum hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Bence James Donkey hocam.
Renault Clio Yoctopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 21 Yer Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Araba üretimi 4 Ocak 2022 #4 Wontyrex dedi: Bence James Donkey hocam. Genişletmek için tıkla... James Donkey sorun çıkartıyor. Gigabyte iyi.
Wontyrex dedi: Bence James Donkey hocam. Genişletmek için tıkla... James Donkey sorun çıkartıyor. Gigabyte iyi.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 4 Ocak 2022 #5 Wontyrex dedi: Bence James Donkey hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsanız lütfen konuşmayın. Çöp bir SSD. Gigbayte diyorum. Havada karada yener eşeği.
Wontyrex dedi: Bence James Donkey hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsanız lütfen konuşmayın. Çöp bir SSD. Gigbayte diyorum. Havada karada yener eşeği.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 661 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #6 Renault Clio dedi: James Donkey sorun çıkartıyor. Gigabyte iyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım kullanıyor hocam o kadar hor kullanmasına rağmen gayet iyi herkesde sorun çıkarmıyor.
Renault Clio dedi: James Donkey sorun çıkartıyor. Gigabyte iyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım kullanıyor hocam o kadar hor kullanmasına rağmen gayet iyi herkesde sorun çıkarmıyor.
mevtcan bahav Centipat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #7 erme dedi: Bilmiyorsanız lütfen konuşmayın. Çöp bir SSD. Gigbayte diyorum. Havada karada yener eşeği. Genişletmek için tıkla... Shwkdjwkndkwnsks. Bu yorumdan sonra gözü kapali gigabyte a gidiyorum zaten siparişide gigabyte olarak vermistim bir yerde gorunce James Donkeyi sorayim dedim.
erme dedi: Bilmiyorsanız lütfen konuşmayın. Çöp bir SSD. Gigbayte diyorum. Havada karada yener eşeği. Genişletmek için tıkla... Shwkdjwkndkwnsks. Bu yorumdan sonra gözü kapali gigabyte a gidiyorum zaten siparişide gigabyte olarak vermistim bir yerde gorunce James Donkeyi sorayim dedim.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 4 Ocak 2022 #8 Wontyrex dedi: Arkadaşım kullanıyor hocam o kadar hor kullanmasına rağmen gayet iyi herkeste sorun çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... %95 sorun çıkartıyor. Daha iyisi varken bu çöp SSD'yi önermenin anlamı yok.
Wontyrex dedi: Arkadaşım kullanıyor hocam o kadar hor kullanmasına rağmen gayet iyi herkeste sorun çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... %95 sorun çıkartıyor. Daha iyisi varken bu çöp SSD'yi önermenin anlamı yok.
Mansion Kilopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 12 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 14400F MSI H610M-G 32GB G.Skill Ripjaws V GTX1660S MSI Ventus A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB ID-Cooling SE-224XT Sharkoon SHP650 650W XIGMATEK Galaxy RGB Rampage Racer (Modifiyeli) --------------------------------------------- İ3 5005U 4GB RAM APACER AS350 240GB Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 4 Ocak 2022 #9 @mevtcan bahav Gigabyte model tabii ki. James Donkey olan model kötü.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #10 İptal edin. PNY daha doğru bir tercih olur. Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
İptal edin. PNY daha doğru bir tercih olur. Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com