Çok büyük bir su israfı var bu silikon işinde gerçekten. Ama bu amacı kâr etmek olan şirketler için kârlı bir hareket olmazdı.Kim ne derse desin aşırı gereksiz hareketler bunlar. Tamam teknoloji gelişiyor da, şimdi 13. nesil zaten 1 yıl bile etmedi çıkalı. 14. nesil de yakında çıkar. 15. nesil de yoldadır. Olay şu aslında, Ne kadar hızlı teknoloji yenilersek o kadar hızlı eskisini atıyoruz. 14,15,16 diye çıkmak yerine 10,20,30 diye çıkabilir aradan uzun süre geçtikten sonra. Teknoloji al, at, oldu. Ben şimdi 14. nesil alırsam aklım 15. nesilde kalacak 15. nesil alırsam aklım 16 da kalacak. Çok gereksiz bir durum bu. haliylen oyunlarda artık aşırı sistem istiyor veya oyun dışında programlarda olabilir. 1 yıl önce RTX 3060 ekmek gibiyken şu an kırıntı bile sayılmıyor artık. Neden bu kadar israf isyanım sadece o.
Kim ne derse desin aşırı gereksiz hareketler bunlar. Tamam teknoloji gelişiyor da, şimdi 13. nesil zaten 1 yıl bile etmedi çıkalı. 14. nesil de yakında çıkar. 15. nesil de yoldadır. Olay şu aslında, ne kadar hızlı teknoloji yenilersek o kadar hızlı eskisini atıyoruz. 14, 15, 16 diye çıkmak yerine 10, 20, 30 diye çıkabilir aradan uzun süre geçtikten sonra. Teknoloji al, at, oldu. Ben şimdi 14. nesil alırsam aklım 15. nesilde kalacak 15. nesil alırsam aklım 16 da kalacak. Çok gereksiz bir durum bu. Haliylen oyunlarda artık aşırı sistem istiyor veya oyun dışında programlarda olabilir. 1 yıl önce RTX 3060 ekmek gibiyken şu an kırıntı bile sayılmıyor artık. Neden bu kadar israf isyanım sadece o.
2021 sonlarında GTX 1650li sistem almıştım. 1080p de low da olsun yuksekte olsun idare ediyordu. Su an sanki GTX 750 ti gibi. Durmadan sistem yenilemeni istiyorlar.Tamamen tüketmeye dayalı zaten şu an sistemler, oyunlar bile optimizasyon işini bıraktı yeni sistemler çok güçlü çıkıyor diye berbat bir halde şu an piyasa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.