Gigabyte 15p kc sistem ekran donması

Daha fazla  
Gigabyte 15p kc PC'isni alalı henüz 1 hafta olmadı. 1 haftadır her gün günde 3-4 kere ekran donuyor. Herhangi bir şekilde klavye mouse ile bir müdahale yapamıyorum. Ekran bir fotoğraf gibi kalıyor. O an hangi işle uğraşıyor olursam olayım bu olabiliyor. Masaüstündeyken internette gezinirken vs... Bilgisayarı düğmesinden kapatıp açmadan düzelmiyor. Mavi ekran veya bir hata, uyarı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube videosunu yükledim. Linkten bakabilirsiniz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 15g kc model bilgisayarı 3, 4 saat bırakıp gitmistim ayni hata oldu iade ettim

Ekran donma problemi ciddi derecede arttı. Bugün 8 saatlik bir kullanımda 10-15 kere bu ekran videodaki gibi dondu. Bugün ilk kez 2 kere mavi ekran hatası verdi. Arada bir anlık da olsa siyah ekran belirip kayboldu. Cihazın donanımsal sıkıntısı mı vardır ne dersiniz? Bugün itopyayı aradım iade istedim. Kullanılmış ürün diyip iade olmaz servise gönderin dediler. Şimdi servise göndericem ancak bu ürün sıfır ve elime ulaştığından beri sıkıntısı var ve artarak devam ediyor. Bu neticede ayıplı, bozuk mal 14 günde dolmamış iade yi nasıl kabul etmezler. Ne yapmalıyım. Bir yol gösterirseniz çok sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…