Gigabyte 1650 OC 4 GB vs RX 570 8 GB

Alegod

Hectopat
Merhabalar. Şu an kullandığım ekran kartı RX 570 8 GB. Elimdeki ekran kartını 4 bin liradan çıkartıp yerine 1700 liraya Gigabyte 1650 alabiliyorum ve üstüme 144 Hz monitör + bin liraya yakın para kalıyor. Ama ekran kartı konusunda kararsızım oyunlarda çok yüksek FPS kaybı yaşatır mı 570'e göre? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Aradaki performans farkı büyük. Tavsiyem o kartı satıp 2100TL civarına tek fanlı 1650S alın. Kalan paraya da monitör alırsınız.

Fazla FPS kaybı yaşamazsın ama RX 570'in daha güçlü olduğu aşikar.
4000 TL'ye satabiliyorsan sat.

4000₺'ya nasıl satacaksın? Sarı sitede 3000₺'ya RX580 ekran kartlı hazır kasalar var.

4000₺'ya nasıl satacaksın? Sarı sitede 3000₺'ya RX580 ekran kartlı hazır kasalar var.
Hocam miningciler sağolsunlar sadece ekran kartı istiyorlar. Kasayı 5e satamadım 2 hafta boyunca.
Aradaki performans farkı büyük. Tavsiyem o kartı satıp 2100TL civarına tek fanlı 1650S alın. Kalan paraya da monitör alırsınız.
Tek fanlı olması sıkıntı yaratmaz mı ?

o kartı takılı olan sistemler 2. el 3.5 e satılıyor sen tek ekran kartını o fiyata satacaksın pehhh.

Miningci olsam bile gider sistemli olanı alırdım hem mining yapılmamış kart olur hemde diğer parçalarıda satar kar ederdim. Gerçi piyasada koyun çok.

Göstersene bi 8 GB Vram içeren RX 570' li sistemin 3.5K' ya satıldığını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…