Gigabyte GTX 1650 Super GV-N165SWF2OC-4GD 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Model Gigabyte GTX 1650 Super GV. Sizce alınır mı? İnceleyip avantajlarını dezavantajlarını yazarsanız sevinirim.
Palit Gtx1650 Gp Oc 4gb 128bit Gddr6 Hdmi 2xdp Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam performans ve ömründe bir fark olur mu? Malum bir ekran kartının aynı modelini birden çok marka üretiyor kafam karışmadı desem yalan olur. Asus modelini alacaktım ama yaklaşık 300 TL zamlandı o yüzden bir diğer model olan gigabyte modelini buldum,tabi daha ucuza aynı performans veren kartlar da mevcutsa yönelebilirim
Hocam performans ve ömründe bir fark olur mu? Malum bir ekran kartının aynı modelini birden çok marka üretiyor kafam karışmadı desem yalan olur. Asus modelini alacaktım ama yaklaşık 300 TL zamlandı o yüzden bir diğer model olan gigabyte modelini buldum,tabi daha ucuza aynı performans veren kartlar da mevcutsa yönelebilirim
Ben Galax kullanıyorum çok memnunum. Palit kullananlar da iyi olduğunu söylüyor. Detaylı inceleme için YouTube'dan bakabilirsiniz. Çünkü ben ikisinin performans ve ömür farklarını tam olarak bilmiyorum maalesef. Ama yakın olduklarını biliyorum.
Yahu hocam az önce ASUS modeli 2.100 civarlarındaydı yarım saat olmadı daha şimdi 1990 TL falan olmuş, aklım hayalim durdu bu nasıl bir piyasa bir dakika bir dakikaya benzemiyor. Ama madem çok fark yok o zaman daha ucuzuna yönelirim.