Çözüldü Gigabyte 1660 Super 3 fanlı vs ASUS TUF 3 1660 Super sıcakılık

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serhat çileks

Centipat
Merhaba, sırf merakımdan soruyorum. Bu iki kartın hangisi sıcaklık bakımından daha iyi olur? Ölçüler ne kadar önemli bilmiyorum ama ölçülere bakarak ASUS daha iyi gibi bu ikisini karşılaştırmamın nedeni tek 3 fanlı 1660 Super kartlar.
ASUS TUF 3: 26.4x13X5.5 cm.
Gigabyte Super Gaming OC: 28X11.67X4.04 cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, sırf merakımdan soruyorum. Bu iki kartın hangisi sıcaklık bakımından daha iyi olur? Ölçüler ne kadar önemli bilmiyorum ama ölçülere bakarak ASUS daha iyi gibi bu ikisini karşılaştırmamın nedeni tek 3 fanlı 1660 Super kartlar.
Fan sayısının ve boyunun hiçbir önemi yok ve gigabyte daha iyi
Fan sayısının ve boyunun hiçbir önemi yok ve gigabyte daha iyi

Çözüm
Ben Gigabyte 1660 Super 3 fanlı modeli kullanıyorum. Fan ayarı yaptıktan sonra maksimum 58 derece sıcaklık gördüm.

Şimdi bir video izledim ASUS ekran kartı vardı adam ayar yapmışmı bilmiyorum değerlerde metro oyununda maks 63 gördü siz hangi oyunlarda maks kaç derece alıyorsunuz?
Bence bu değerler iki kart içinde iyi daha iyi soğutan bir 1660 Super bildiğiniz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı