Gigabyte 1660 Super Kaç Fanlı

Rotatoy

Hectopat
Merhabalar,

Bir siteden bilgisayar toplayacağım Gigabyte 1660 Super OC 6 GB almaya karar verdim. Fakat biri 3 fanlı biri 2 fanlı. Alacağım kasada GameBooster JBST-GBG3030B 3 fanlı alırsam bu kasaya sığar mı acaba? Bir sorum daha olacak MSI 1660 Super Gaming X mi Gigabyte 1660 Super OC mi ? İkiside 6 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir siteden bilgisayar toplayacağım Gigabyte 1660 Super OC 6 GB almaya karar verdim. Fakat biri 3 fanlı biri 2 fanlı. Alacağım kasada GameBooster JBST-GBG3030B 3 fanlı alırsam bu kasaya sığar mı acaba?
Gigabyte 1660 Super OC 2 fanlı model. Gaming olan 3 fanlı. İkiside sığar.
Bir sorum daha olacak MSI 1660 Super Gaming X mi Gigabyte 1660 Super OC mi ? İkiside 6 GB
Gaming X daha iyi soğutmaya sahip sanırsam. Fakat Gigabyte da üzmez. İkisini de alabilirsiniz.

Gigabyte 1660 Super OC 2 fanlı model. Gaming olan 3 fanlı. İkiside sığar.

Gaming X daha iyi soğutmaya sahip sanırsam. Fakat Gigabyte da üzmez. İkisini de alabilirsiniz.
MSI'ın ekran kartını almaya karar verdim alıp overclock yapmayı düşünüyorum cevapınız için teşekkürler

Valla hangisini ucuz bulursan onu al ikisi de gayet kaliteli marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…