OC Edition olmasının avantajı fabrika çıkışlı olarak çalışma frekansının biraz daha yüksek olması. Gördüğüm kadarıyla arada 45 MHz'lik bir fark var. Bu fark size çok bir katkı sağlamayacaktır ama 3 fanın getirdiği iyi soğutmanın iyi bir avantajı olacaktır.

Gigabyte asla yarı yolda birakmaz ilk onu söyleyeyim kendimde kullanıyorum performans olarak üç aşağı beş yukarı aynıdır sadece 3 fanlı olan daha iyi soğutur seçim size kalmış 2 fanlı olanıda alabilirsiniz

3 fanlı olanın fiyatı 1850₺’yken sipariş verdim henüz kargoya verilmedi. İtopyada 2 fanlı oc edition modelini 1800₺’ye görünce siparişi iptal edip 2 fanlıyı mı alsam diye sorayım dedim.

Bende 2 fanlı olan modelini kullaniyorum. Bilgisayar başında hergun 5 saat üstü oturup oyun oynayacaksaniz 3 fanli olanı alın. Kasanızın hava sirkülasyonu iyi diyorsanız 2 fanli olanı alın. Benim tercihim 2 fanlı modelden yana olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…