Gigabyte 1660 Super nasıldır?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şimdi önümde bir ekran kartı var. Markası Gigabyte 1660 Super. Mağazadaki ve forumlarındaki bazı yorumlar bu marka hakkında kötü eleştiri yapıyorlarlardı. Galiba ısınma ve ses sorunu varmış ama ben emin olamadım. Bilgisi olan veya kullanan yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar şimdi önümde bir ekran kartı var. Markası Gigabyte 1660 Super. Mağazadaki ve forumlarındaki bazı yorumlar bu marka hakkında kötü eleştiri yapıyorlarlardı. Galiba ısınma ve ses sorunu varmış ama ben emin olamadım. Bilgisi olan veya kullanan yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim.
Arkadaşım kullanıyor. Isı sorunu yok. Evet sesli çalışıyor. Bu bir gerçek.

Fanları kalitesiz. 2 fanlı ise ısınma sorunu da var. 3 Fanlısını geçen aya kadar kullandım. Tavsiye etmem. Fanlarından çok çektim. ''Windforce fan problem'' diye aratın isterseniz internette.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı