Gigabyte 1660 Super OC dereceler normal mi?

Carcaiss

Centipat
Daha fazla  
Şu anki sorum ise ben bugün kartı açıp temizledim yağ fırcası ile tozlarını aldım sonra geri kapattım. Termal macun falan yepyeni zaten alalı çok olmadı. Her neyse normalde 80 iken Full yükte anlık NVIDIA Shadow Play'da bakınca 87 derece gözüktü, alt F4 çaktım oyuna. Sonra kapatır kapatmaz 1 saniye geçmeden baktım 78 derece idi. Acaba bir yazılım hatası olabilir mi?

Kafana takma oyna gitsin. 87 derece olduysa ne olmuş yani. Bilgisayarda ekran kartıda kendini hangi sıcaklıkta kapatacağını koruyacağını bilir. Bilgisayar kapanmıyorsa oyna gitsin. Ayrıca soğutucu bloğu söktüğün zaman ne olursa olsun eski termal macun iyi zaten diyip kapatamazsın. Kapatırsan daha çok çakarsın Alt F4. Termal macunu bir bilen, anlayan ''insan'' değiştirsin ve mümkünse kaliteli bir macun olsun. Oyunlarda da çok derece takip etme, ne zaman takip etmen lazım; bilgisayarın aşırı ısınıyordur ısıdan kapanıyordur o zaman takip edersin.

Hangi markanın kartı? Gigabyte'ın sa normal diyeceğim de ben sıkıntılı RTX 2060 kullanıyorum o bile Max da 79 80 görüyor bence OC yapma

Bloğu açmadım öylece temizledim. İçine toz kaçmamıştı.

Hangi markanın kartı? Gigabyte'ın sa normal diyeceğim de ben sıkıntılı RTX 2060 kullanıyorum o bile Max da 79 80 görüyor bence OC yapma.

OC fabrika çıkışlı, bunun için yapılmış.

Tekrar yürek yiyip oyuna girdiğimde, 77 derece de geziyordu, teşekkürler yardım eden 2 kişiye, iyi günler dilerim. (konuyu nasıl kilitliyorum?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…