FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #11 CarcaiE dedi: 90 dereceye kadar sorunsuz calışıyor dedi. Ben Levon abiye güvenirim. Genişletmek için tıkla... Aşırı ısınmayan bir ekran kartı için 80 derece üstü, uzun kullanımda riskli olur, laptop ekran kartı değil bu.
CarcaiE dedi: 90 dereceye kadar sorunsuz calışıyor dedi. Ben Levon abiye güvenirim. Genişletmek için tıkla... Aşırı ısınmayan bir ekran kartı için 80 derece üstü, uzun kullanımda riskli olur, laptop ekran kartı değil bu.
T timuti Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.354 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Çöpçü 2 Şubat 2023 #12 Ben yine de temizlik yapmanızı öneririm, toza güven olmaz xD.
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #13 timuti dedi: Ben yine de temizlik yapmanızı öneririm, toza güven olmaz xd. Genişletmek için tıkla... Her gün yapıyorum.
timuti dedi: Ben yine de temizlik yapmanızı öneririm, toza güven olmaz xd. Genişletmek için tıkla... Her gün yapıyorum.