Gigabyte 2070 Super şu an alınır mi?

Dogrudur en az 2 k monitör lazimdaaa napicsm bilemedim

Benim gibi yap kendi monitörünü sat üstüne ekleme yap 2K al benim monitör 1500 gibi bir rakama gitti 700 TL ekledim Samsung 2K aldım.

Hocam Sapphire Nitro+ 5700 XT alacaktım ama elimde Gigabyte 2070 Super için bütçe çıktı. Sizce farka değer mi? Bir de 550w sağlam bir güç kaynağı sıkıntı yaşatır mı?

İmzamdaki sistemi 600W güç kaynağı ile kullanıyorum tüm testlerini yaptım Full ayarlar 2 K'da hiç sıkıntı yaşamadım. Kart konusunda kendi tecrübeme göre NVIDIA derim. 1080P'de bir şaşırmıştım NVIDIA'ya geçince 2 K monitörüm bugün geldi dumur oldum resmen 5700 XT ile karşılaştırılması bile yapılamaz gerçekten parasını hak ediyor kartlar üstelik sorun sıkıntı da yok ne oyundan atma ne sürücü problemi ne mavi ekran 0 sorun yani.

Süper.
Kanka ben 1920*1080 oynasam oyunlari onda sıkıntı yaşarmiyim?
Performans dusuklugu falan? Ben ondan korkuyorum 2 k oynamicam çünkü.

Bende olmadı ilk yinede değiştirdim monitörü ama olursa bile dsr açıyorsun o şekilde sorun çözülüyor.

Götürür her türlü sorun olursa Google yazarsın NVIDIA DSR ayarları diye ama gerek kalacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…