Efsane kasım indirimlerinde 3000 TL'den 1900 bandına inen Gigabyte monitörü gördüm araştırmak isteyince forumda ve çoğu yerde yeterli şekilde konu açılmamış gerekli bilgi bulamadım bu monitör konusunda tavsiye ve yardımlarınıza açığım bütçem 2000 TL olunca ve IPS almak istediğim için bunu kaçırmak istemiyorum ama körü körüne de almak istemiyorum.
Sorunlar yaşayanlar olmuş (bobin sesi v.b.) LG 24GN650B modeline bir bak derim. Tabii ki bunda da yaşamayacağini kimse garanti edemez sorun v.b. yönünde ama gigabyte'ın modeline redditten bakarsan bir cayası geliyor insanın(pek tabii bu senin de yaşayacağın anlamına gelmese de bir de sen bak derim).
144 hz veya 60 hz modda olsun uğultu sesi çıkıyormuş çoğu kişide sanırım kronik alanlar ise iade etmiş. @367519 teşekkür ederim kaynak için bir kaç kişi olsa neyse büyük çoğunluk etkilenmiş
sanırım yoluma aoc 24g2u alarak devam edeceğim yinede tavsiyelere açığım
144 hz veya 60 hz modda olsun uğultu sesi çıkıyormuş çoğu kişide sanırım kronik alanlar ise iade etmiş. @367519 teşekkür ederim kaynak için bir kaç kişi olsa neyse büyük çoğunluk etkilenmiş
sanırım yoluma aoc 24g2u alarak devam edeceğim yinede tavsiyelere açığım
model arasında kaldım bende gsync desteği bazısı var yazmış bazısı yok artı olarak da gtg süreleri nedir bilen varmı cs go tarzı fps ranked oyunlar oynuyorum.