theumtkyd
Hectopat
En azından excalibur gibi bir markadan daha bilindik bundan eminizBunu ben de biliyorum zaten. Excalibur önerdiğinde kahkaha attım.

En azından excalibur gibi bir markadan daha bilindik bundan eminizBunu ben de biliyorum zaten. Excalibur önerdiğinde kahkaha attım.
.......Monitörü ilk aldığımda 9 gün sonunda ölü piksel çıktı değişime gönderdim 14 gün bekledim 14 günün sonu bugün ve gene bir tane ölü piksel var bir 14 gün daha beklemek istemiyorum zaten 7 gün bayram tatili var bıktım ya
Dediğim gibi hocam siz bilirsiniz tercih meselesi birazcık da. Ölü pikseller zaman geçince çoğalıyormuş öyle bir söylenti de var. Zaman sıkıntı olmazsa gönderin.Monitörü ilk aldığımda 9 gün sonunda ölü piksel çıktı değişime gönderdim 14 gün bekledim 14 günün sonu bugün ve gene bir tane ölü piksel var bir 14 gün daha beklemek istemiyorum zaten 7 gün bayram tatili var bıktım ya
Bu söylentiyi ben de duydumDediğim gibi hocam siz bilirsiniz tercih meselesi birazcık da. Ölü pikseller zaman geçince çoğalıyormuş öyle bir söylenti de var. Zaman sıkıntı olmazsa gönderin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.