Gigabyte 23.8" G24F-2 165 Hz monitörün aşağısında renkler gitti

burakyilmaz11

Hectopat
Merhaba, yaklaşık 6 ay önce Gigabyte G24F-2 modelli monitör aldım. İlk başlarda hiçbir problem yoktu fakat son birkaç günde fotoğraftaki gibi RGB renklerde alt kısımdaki renkler boydan boya gitti. Monitöru HDMI kablosu ile kullanıyorum. Farklı bir kablo ve farklı bir HDMI portuyla denedim fakat düzelmedi. Monitöre herhangi bir darbe, sıvı sızıntısı vs. bir şey olmadı. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-10-26 at 7.00.32 PM.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 47
  • WhatsApp Image 2024-10-26 at 7.00.31 PM.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 45
Akif olarak bende bu monitörü kullanıyorum fakat kullanlarda dahil olmak üzere böyle bir hatayı ilk defa görüyorum bence garantiniz devam ediyor ise götürüp bakırmanızı öneririm.

Aynı sorun bende de oldu. Garanti iade/değişim verdi, muhtemelen iade edip başka modellere bakacağım.

Süreci anlatabilir misin?
Konu açtım hocam, aynı sorun meydana geldi ve giderek artarak görüntü kaybı oldu. Garantisi 2 yılı doldurmamıştı, itopya üzerinden gönderdim. Ertesi hafta aradım ve garanti iade/değişim kararı verdiğini öğrendim. Şimdi düşünüyorum ne yapsam diye.

bende ayın 3'ünde gönderdim nedense G24F-2 herkeste birden gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…